21 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Δείτε σε τι κατάντια βρίσκεται ένα κεντρικό δημοτικό σχολείο στο κέντρο της πόλεως

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Για μια χούφτα ευρώ είναι σε αθλια κατάσταση το δημοτικό σχολείο στο κέντρο της πόλεως.Οί τοίχοι είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση εδω και εναμιση χρόνο.

Να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ  στο δημοτικό σχολείο αυτο φοιτούν τα παιδιά του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, πρωην υποψηφίου σε ακροδεξιό κόμμα Σωτήρη Αδαμόπουλου ο οποίος τελευταία ήταν υποψήφιος και  εκλεχτηκε με τον συνδιασμό του Θ.Καρυπίδη ο οποίος στηρίχτηκε προσωπικά απο τον Α.Τσίπρα και εκλέχτηκαν αμφότεροι όπως επίσης  και ο δήμαρχος Καστοριάς με την υπόσχεση της αναπτυξης του Δήμου και της Περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας του 40% ανεργίας για την περιοχές Καστοριάς, Φλώρινας, και Γρεβενών.

Στην εικόνα αυτή βλέπουμε μόνο την μία πλέυρά του κτιρίου, καθώς και στις άλλες πλέυρές υπάρχει άναγλυφη η ίδια αδιαφορία του Δήμου αρχικά, αλλά κατ¨ επέκταση και της αντιπεριφέρειας- της Περιφέρειας Δυτ.Μακεδονίας.

 Μετά την πολιτική αλλά και κοινωνική εξαπάτηση του εξαθλιωμένου  λαού κοιτάνε μόνο πως θα είσπράξουν τόν παχυλό μισθό τους ;

Την άμεση ευθύνη εχει βεβαίως ο Δήμαρχος Καστοριάς Α.Αγγελής ( ΝΔ) ο οποίος λάμπει δια της απόλυτης αδράνειας του.


Φωτογραφίες : FTEROGRAFOS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου