17 Μαρτίου 2017

Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ (Αν αυτές τις εντολές, τις έδωσε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τότε, ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)


Οχι πως διατηρούσα και ποτέ θετική εντύπωση για τις ηγεσίες των ΑΟ-ΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ των τελευταίων σαράντα χρόνων... αλλά τέτοια ξεφτίλα... ουτε στους χειρότερους εφιάλτες μου.

Μήπως για γόβα στιλλέτο, διχτυωτή κάλτσα και ζαρτιέρες δείχνουν...;;;;

Δηλαδή ρε μανταμίτσες,  (εάν αυτά ισχύουν) δίνετε οδηγίες στους στρατιωτικούς, να κάτσουν να τους μαμήσουν τα λαθροτζιχάντια;

Δηλαδή κοπελλούδια μου (εάν αυτά ισχύουν), στην ουσία, δίνετε εντολή Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ;

ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

Ρε, άντε πάρτε μια πίπα (magic) στους λάθρο, γιατί η διοίκηση του ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ! ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


      Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος- Αναλυτής
       ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υ.Γ.1. Τετοια ξεφτίλα στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως αυτή δείχνει να είναι επί συγκυβέρνησης κατσαπλιάδων και υπουργίας Καμμένου του τελείως καμμένου στον εγκέφαλο), δεν έχει ματαπεράσει.

Υ.Γ.2. Τα εντός παρανθέσεως στον τίτλο είναι δικά μου.

Υ.Γ.3. Στην περίπτωση που όλες αυτές οι εντολές, είναι ανυπόστατες, ζητώ συγνώμη και δεν ισχύει το σχόλιό μου.

Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση απο λαθροκακοποιούς !!!



Τις ίδιες οδηγίες που δίνουν στα κοριτσάκια και σε μαθητούδια σε άλλες χώρες, δίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας !!!
  Προδότες με σφραγίδα και υπογραφή !!!
 
(Το http://www.militaire.gr, κατέβασε την
 εικόνα του στρατιωτικού εγγράφου αλλά πρόλαβα και το κράτησα )

Ntina Lapathioti – Facebook





https://antifimotro.wordpress.com

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου