23 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ… ΠΡΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Τι ζητά το ΔΝΤ – «Ναι» σε όλα από όλους



Aνοικτό άφησε το ενδεχόμενο, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζ. Ράις, το ΔΝΤ να ζητήσει και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας. 



Όλη την αντιπολίτευση, να την βάλουν μέσα... όχι μόνον τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... αλλά και τα κόμματα που θα προκύψουν με την διάσπαση... 

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


DNT


Aνοικτό άφησε το ενδεχόμενο, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζ. Ράις, το ΔΝΤ να ζητήσει και από την αντιπολίτευση να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας. 





Ωστόσο, διευκρίνισε ότι  ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία, ενώ διέψευσε ότι το Ταμείο «έχει πραγματοποιήσει επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης».


«Για εμάς είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ιδιοκτησία για την επιτυχία του προγράμματος. Δεν έχουμε επαφή με τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αλλά είναι αληθές ότι έχουμε ζητήσει στο παρελθόν συναίνεση από την αντιπολίτευση. Ωστόσο, αυτό το ζητάμε όταν υπάρχει συμφωνία στην κατεύθυνση ενός προγράμματος. Προς το παρόν απέχουμε από αυτό», τόνισε.


«Έχει υπάρξει πρόοδος αλλά θα απαιτηθεί περισσότερη δουλειά για να γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές. Κοιτάμε το συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αρνήθηκε να αναφερθεί στο χρόνο ολοκλήρωσης των συζητήσεων.


«Οι ζητήσεις συνεχίζονται στις Βρυξέλλες μεταξύ των αρχών και των θεσμών. Το ΔΝΤ είναι εκεί. Δεν θα κάνω υποθέσεις για το χρόνο ολοκλήρωσης τους, αλλά κινούμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», είπε ο κ. Ράις.


Ο κ. Ράις επιβεβαίωσε ότι η επικεφαλής του Ταμείου και ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν συζήτησαν πρόσφατα για την Ελλάδα, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει αλλαγή στη στάση ή την οπτική της αμερικανικής κυβέρνησης για το θέμα της Ελλάδας, εξ όσων ο ίδιος γνωρίζει.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου