18 Μαρτίου 2017

ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ''Ώρα να τελειώσει το παραμύθι των Ίσων Πολιτισμών!!!Κανείς από εμάς δε φοβάται πως ο χριστιανός δίπλα του θα ανατιναχτεί στο όνομα του Χριστού!!!Στο όνομα του Μωάμεθ και του Αλλάχ όμως σκοτώνει και σκοτώνεται!!!





ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ στο ΙΣΛΑΜ!!!''Ώρα να τελειώσει το παραμύθι των Ίσων Πολιτισμών!!!Κανείς από εμάς δε φοβάται πως ο χριστιανός δίπλα του θα ανατιναχτεί στο όνομα του Χριστού!!!Στο όνομα του Μωάμεθ και του Αλλάχ όμως σκοτώνει και σκοτώνεται!!!


Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τη μετανάστευση "προνόμιο και όχι δικαίωμα" και επισήμανε ότι πάνω απ' όλα θα πρέπει να μπαίνει η ασφάλεια των πολιτών. Αυτό δήλωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνάντησης Τραμπ-Μέρκελ στο Λευκό Οίκο.



Δυστυχώς τα σημερινά γεγονότα στο Παρίσι  αποδεικνύουν την αλήθεια των όσων είπε. Παράλληλα είναι ένα ράπισμα και στην ελληνική κυβέρνηση που ‘κάλεσε’ τους  λαθρομετανάστες στην Ελλάδα (θυμηθείτε δηλώσεις τύπου «λιάζονται στις πλατείες») αλλά και στους αλληλέγγυους, αριστερούληδες που θεωρούν πως τα σύνορα είναι γραμμές στον χάρτη.


Δεν είναι όλοι οι πολιτισμοί ίσοι. Υπάρχουν κακοί και καλοί, υψηλής και χαμηλότερης ποιότητας.


Τέλος στο χθεσινό μας  άρθρο για τα 270,000,000 εκατ νεκρούς της Τζιχάντ  κάποιοι ανέφεραν πως και στο όνομα του Χριστού έγιναν εγκλήματα. Αυτό είναι δεδομένο. Με μία διαφορά. Ο χριστιανισμός ξεπέρασε τις ασθένειες του Μεσαίωνα. Το Ισλάμ όχι. Κανείς από εμάς δε φοβάται πως ο χριστιανός δίπλα του θα ανατιναχτεί στο όνομα του Χριστού. Στο όνομα του Μωάμεθ και του Αλλάχ όμως σκοτώνει και σκοτώνεται.


Κατά συνέπεια οι πολιτικές των ανοικτών (χωρίς έλεγχο) συνόρων είναι προβληματικές και πρέπει να βρεθεί εναλλακτική.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 99% και έχουμε γραμμένο τον παράνομο νόμο λοκρισίας τύπου των γερμανικών  κατοχικών - τροικανών καθεστώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου