03 Μαρτίου 2017

Ξεπουλιέται η ελληνική περιουσία έναντι χάρτινου χρήματος που εκδίδoυν οι Βρυξέλες




Σε εντυπωσιακό ρεπορτάζ της Russia To Day, αποκαλύπτεται το σατανικκά  σχέδιο του Βερολίνου που έχει στόχο την υφαρπαγή όλης της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και ειδικότερα του χρυσού και των υποδομών, σε αντάλλαγμα για την έκδοση χάρτινου χρήματος απο τις Βρυξέλες και στην πραγματικότητα από την Φραγκφούρτη. Σχετικά αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ τα ακόλουθα.

Είναι επίσημο: Οι Γερμανοί δεν θα επιτρέψουν την ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα. Η ανείπωτη ιστορία των «διασώσεων» Έλληνες είναι ότι πρόκειται για «σχέδια διάσωσης», αλλά για δημοπρασία των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων. Η δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας,χρυσός και υποδομές κατάσχονται  σε αντάλλαγμα για χάρτινο χρήμα που εκδόδουν οι Βρυξέλες και εγγυώνται ότι η Αθήνα θα αλυσοδεθεί στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες για το προβλέψιμο μέλλον.

Το πρόβλημα του χρέους συνεχίζει να διαβρώνει την Ευρωπαϊκή Ένωση από μέσα – είναι ήδη αδύνατο αυτό να αποκρυφτεί, όπως και η ελληνική τραγωδία, η οποία συνεχώς αυξάνεται.
Στα πλαίσια αυτό, η Γερμανία φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο για να απαλλαγεί από την Ελλάδα με τα χρέη της και την αναποτελεσματική οικονομία. Κάτι ανάλογο με τον δάσκαλο που αρπάζει τον μαθητή και τον πετάει έξω απο την τάξη. Το σχέδιο της Γερ,μανίας διαφέρει μόνο σε λεπτομέρειες: είτε να απελάσει την Ελλάδα ή να της δημιουρήσει μεγάλο πόνο

Και νέα τεράστια ποσά πρέπει να καταβάλλει η η Αθήνα για να εφαρμόσει όλες τις νέες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται. Ακόμα και τότε όμως, η ενίσχυση με δάνεια χορηγείται μόνο έναντι ενεχύρου, με τη μορφή μετρητών, χρυσού ή ακινήτων.
Η ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αξιολόγησαν όλη τα δημόσια περιουσία στην Ελλάδα στα 50 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν καλύπτουν τα αναγκαία νέα δάνεια για τις πληρωμές του χρέους της χώρας αυτής (80-90 δισεκατομμύρια ευρώ). Ως εκ τούτου, για ασφάλεια προστίθεται και η υφαρπαγή ιδιωτικών κεφαλάιων με την απαλλοτρίωση του χρυσού και των ακινήτων.

Η εφαρμογή αυτών των δήθεν  μεταρρυθμίσεων θα οδηγήσει στον τελικό θάνατο των ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Παρόμοια μέτρα που λήφθηκαν στην Ουκρανία το 2013 οδήγησαν στην κατάρρευση της οικονομίας της χώρας και του κυβερνώντος καθεστώτος τον Φεβρουάριο του 2014. Ο νεοφιλελεύθερος όρος για αυτήν την πολιτική της εθνικής υποδούλωσης είναι : «εθελοντική ιδιωτικοποίηση».
Μέσω :ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου