09 Απριλίου 2017

" Κόλπο" Βερολίνου Τσίπρα - δήθεν μαλώνουν λόγω ομιλίας Τσίπρα : ...."Δεν είναι σοβαρός" - "Σόιμπλε μάζεψε τον"

...εδώ μπορουμε να πούμε  αβίαστα και τολμηρά << πούτσες μπλέ>>!!


Για πολλοστή φορά, μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι θα έχουμε συμφωνία μέχρι τις 22 Μαΐου, ωστόσο, παίζεται κόλπο οτι  η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δέν  προκάλεσε μόνο εσωτερικές αντιδράσεις   Το Βερολίνο εμφανίζεται δήθεν  ενοχλήθημένο  "παγώνοντας" δήθεν και πάλι την διαπραγμάτευση. 

Το "κόλπο" Βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ (;) ζητούν από τον Σόιμπλε να "μαζέψει" τον πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτηρίζουν ασόβαρο, ...εδώ μπορουμε να πούμε  αβίαστα και τολμηρά << πούτσες μπλέ>>

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του συστημικού  Antenna στο Βερολίνο, οι βουλευτές αντέδρασαν στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν με επιστολή τους - που θα δημοσιευτεί αύριο (10.04.2017) στην Bild- από τον Σόιμπλε να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στον Τσίπρα.

 Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Μεταφορών για να είναι πιο πιστικό το παραμύθι τους  ο Ραμσάουερ λέει: "Ο κ. Τσίπρας παραβιάζει τα όσα συμφωνήθηκαν στην Μάλτα μέσα σε δυο μέρες. Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σοβαρός".

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωση της η καγκελαρία... βάζει πλάτη για την σκληρή στάση του Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα και ξεκαθαρίζει πως αν το ΔΝΤ αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα... τότε δεν υπάρχει πρόγραμμα και πάμε σε ακύρωση της συμφωνίας.

Το παραμύθι για να εξαπατηθεί μικρή μερίδα πλέον  οτι ο  Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον ίδιο τον κ. Σόιμπλε ενώ έστειλε τελεσίγραφο στους θεσμούς πως η κυβέρνηση δεν θα εφαρμόσει κανένα μέτρο αν στην συμφωνία δεν περιλαμβάνονται και μέτρα για το χρέος είναι παλιό

 Αυριο  είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη συνάντηση της Κριστίν Λαγκάρντ με την Άνγκελα Μέρκελ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί


                        ..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου