08 Απριλίου 2017

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΚΗΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ : «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς»

  Ισως νομίζει ο Πάκης οτι ακόμη είναι αντιπροεδρος της ΝΔ, και το χειρότερο ίσως νομίζει οτι επειδή τον επέλεξε ο Α. Τσίπρας,  ο πλέον " κατάπτυστος Πρωθυπουργός" απο τον ελληνικό λαό,  που υπήρξε στην Ελλάδα,... αν όχι σε όλον τον κόσμο, οτι έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον του και μάλιστα  αντι του λαού  εκείνος, προβαίνοντας συχνά πυκνά σε πολιτικές δηλώσεις ως πρόεδρος κόμματος και κάποιες φορές  ως εκπρόσωπος των τοκογλύφων γερμανών δυναστών μας.

Τίτλος -Σχόλιο:Μανώλης Μάνου


«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο. Τα διεκδικεί όμως, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, έχοντας όπως κάθε χώρα το απόλυτο δικαίωμα για κάτι τέτοιο».
Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ Βάλτερ Στάινμάγερ, για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο, προς τιμήν του κ.Στάινμάγερ.

Μιλάμε για μία άκρως προδοτική στάση, που ταυτίζεται με αυτή των προηγούμενων και της παρούσης κυβέρνησης, αφού η Γερμανία ΑΡΝΕΙΤΑΙ κάθε οφειλή, άρα κάθε διεκδίκηση μετά την άρνηση θα ήταν μονομερής!

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου