24 Απριλίου 2017

Μακρόν - Μπριζίτ: Από μαθητής - δασκάλα, ζευγάρι που ευελπιστεί να κυβερνήσει τη Γαλλία! (pics)


Μακρόν - Μπριζίτ: Από μαθητής - δασκάλα, ζευγάρι που ευελπιστεί να κυβερνήσει τη Γαλλία! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:
Προεδρικές εκλογές Γαλλία: Είναι το ανερχόμενο αστέρι της ευρωπαϊκής πολιτικής - ένας νεαρός, χαρισματικός πολιτικός που πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας και να δημιουργήσει το δικό του πολιτικό κόμμα και ήδη βρίσκεται μπροστά από τη Μαρίν Λεπέν στις δημοσκοπήσεις ως νικητής του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.
Αλλά ο άνθρωπος που θα μπορούσε να αναδειχθεί σε ηγέτη της χώρας στις 7 Μαΐου είναι επίσης γνωστός και με ένα άλλο όνομα: «Chouchou», το οποίο μεταφράζεται σε «αγαπημένος της δασκάλας». Και μαζί με την κομψή σύζυγο του Μπριζίτ Τρονιέ συχνά μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών μόδας της Γαλλίας.

Ποιος ο λόγος για το ψευδώνυμο; Γιατί η Μπριζίτ δεν είναι μόνον 25 χρόνια μεγαλύτερη του, αλλά ήταν και καθηγήτρια του στο γυμνάσιο.
Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Μακρόν ήταν 15 ετών και μαθητής σε σχολείο Ιησουιτών στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, ενώ η Τρονιέ μια 40χρονη καθηγήτρια φιλολογίας και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Μάλιστα μία από της κόρες της ήταν συμμαθήτρια του Μακρόν.
3F8E246900000578 4438296 image a 52 1493031801592
Ο Μακρόν έκανε γρήγορα εντύπωση στη δασκάλα του. «Στην τάξη τον χρησιμοποιούσε πάντα ως παράδειγμα προς μίμηση» σχολιάζει πρώην συμμαθητής του. «Εκείνος έγραφε ποιήματα όλη την ώρα και εκείνη τα διάβαζε δυνατά στην τάξη»..
Ωστόσο, οι γονείς του Μακρόν δεν ενθουσιάστηκαν όταν ο γιος τους εκμυστηρεύτηκε ότι έτρεφε αισθήματα για ένα μέλος της οικογένειας Auzièr, όταν συνειδητοποίησαν ότι εκείνος δεν αναφερόταν στην κόρη της Μπιζίτ, αλλά στην ίδια και τον έστειλαν στο Παρίσι για να ολοκληρώσει το σχολείο μακριά από εκείνη.
3F8992AE00000578 4438296 image m 51 1493004504749
Πριν φύγει, της είχε πει: «Δεν θα απαλλαγείς από εμένα. Ό, τι κι αν κάνεις, εγώ θα σε παντρευτώ». Και κράτησε το λόγο του και το 2007, δεσμεύτηκαν με τα δεσμά του γάμου.
Πηγή: Express, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου