29 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Τα Σκόπια ανάβουν «φωτιές» στα Βαλκάνια - UCK:«Σλάβοι θα σας σφάξουμε για όσα κάνατε στους Αλβανούς αδελφούς μας»


ΞΥΠΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

17:23
29/04/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
O «UÇK-AKSH» έβγαλε ανακοίνωση για έναρξη εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα κατά της σλαβικής πλειοψηφίας των Σκοπίων ανάβοντας εκ νέου την φωτιά στην «πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων» 
 
«Είμαστε έτοιμοι να ελευθερώσουμε την γη της Ιλλυρίας από την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρουέφσκι και τους συνεργάτες της που αδικούν τους Αλβανούς. Σύντομα θα αναλάβουμε δράση και θα εκδικηθούμε τους "σλαβομακεδόνες" για τους δολοφονημένους αδερφούς μας, εμείς οι πολεμιστές των περιοχών του Kumanovo , Brodec, Sopot»
 
Είναι η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για εμπλοκή του UCK σε επικείμενη σύγκρουση που θα διαλύσει το κράτος των Σκοπίων σε δύο τμήματα. Ένα σλαβικό και ένα αλβανικό που θα ενωθεί με το Κόσοβο.
 
Μακροπρόθεσμα η κατάσταση που δημιουργείται είναι πολύ σοβαρή για την Ελλάδα καθώς ο αλβανικός εθνικισμός και η δυναμική τυο είναι σαφώς πολύ πιο σοβαρή απειλή από τον εθνικισμό των Σλάβων των Σκοπίων
 
Η «Μεγάλη Αλβανία» είναι ένα φάντασμα που μπορεί να προκαλέσει εφιάλτες και σε Ελλάδα και σε Σερβία. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μέσα στον UCK βρίσκονται χιλιάδες εμπειροπόλεμοι ισλαμιστές μαχητές που απέκτησαν την πείρα τους στα πεδία των μαχών της Συρίας και την σκληρότητά τους βασανίζοντας πάρα πολύ κόσμο. 
 
ANA
Aκολουθεί βίντεο από περιπολίες του UCK στο Κόσοβο κοντά στον σερβικό θύλακα της Μιτροβίτσα
ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου