16 Απριλίου 2017

Νέα απόπειρα ηρωοποίησης Τσίπρα από το περιοδικό Unfollow!



Αυτό είναι το εξώφυλλο του παρόντος τεύχους του περιοδικού Unfollow που μετά το προηγούμενο εξώφυλλο που εξίσωνε την αριστερή αντιπολίτευση του Τσίπρα με την Χρυσή Αυγή, συνεχίζει στον ίδιο μοτίβο έμμεσης στήριξης Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ!!
Θα προτρέξουμε να φανταστούμε ότι οι εκδότες του Unfollow, Χαραλαμπόπουλος Ζενάκος θα πουν ότι περιγράφουν την κατάσταση όπως "πραγματικά" είναι αφού απουσία αριστερής αντιπολίτευσης ο λαός προτιμά τον Τσίπρα και μόνο οι "κακοί" ξένοι μπορεί να τον ρίξουν. Τους απαντάμε εκ των προτέρων ότι πολύ παρέα με συριζαίους κάνουν γιατί η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν γουστάρει πλέον ΣΥΡΙΖΑ και σαφή δείγμα είναι οι δημοσκοπήσεις δικών τους εταιριών όπως η Prorata που τους παρουσιάζει δεύτερους και καταϊδρωμένους.
Το μήνυμα και αυτού του εξωφύλλου του Unfollow που περνά είναι ότι ο Τσίπρας μπορεί να πέσει μόνο από την κακή Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα συνειρμικά σε όσους παλατζάρουν ακόμα πολιτικά σημαίνει ότι είναι η λιγότερη κακή επιλογή από τον κακό Σόιμπε και Κούλη που ταυτίζονται στο συγκεκριμένο εξώφυλλο, όπως εδώ και μήνες περνάει επικοινωνιακά το Μαξίμου!
Το περιοδικό Unfollow κάνει ήρωα τον Τσίπρα (πάλι)......

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ...ΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου