09 Μαΐου 2017

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ! Θλίψη και ντροπή για τον Αρχιεπίσκοπο... - Τι λες ρε Τζερόνυμο... ;;; σ' αυτή την ευρώπη της πορνείας, συμβάλατε κι εσείς, τα ιερατεία...


 «Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ενώ τόνισε ότι "η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετακινήσει τις βάσεις της από εκεί που ξεκίνησε, έχοντας μετατραπεί από «Ευρώπη της αλληλεγγύης» σε «Ευρώπη της εκμεταλλεύσεως». 
Ο χριστιανισμός, η αλληλεγγύη και οι τρεις πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκε η Ευρώπη, το ρωμαϊκό δίκαιο, η ιστορία και ο χριστιανισμός, αυτά όλα μετακινήθηκαν". 

Τι λες ρε Τζερόνυμο... ;;;;  Για ποιά Ευρώπη και για ποιον Χριστιανισμό, μιλάς;;; Και για ποιά Ιστορία;

Αυτή ήταν ανέκαθεν η Ευρώπη... δημιουργήθηκε από υποχθόνια μογγολικά ερπετά και εξελίχθηκε σ' αυτό το καρκίνωμα που είναι σήμερα, με τον εβραϊσμό, τον καθολικισμό και τον προτεσταντισμό, να κυριαρχουν.
Αυτά, δεν είναι χριστιανισμός... ποτέ δεν ήταν.
Όσο για την ... αλληλεγγύη, η ευθύνη σου και του κοσμικού ιερατείου, προς τους λαθρο, είναι τεράστια...

Αη διάβασε ιστορία και άντε να μονάσεις, γιατί σ' αυτή την ευρώπη της πορνείας, συμβάλατε κι εσείς, τα ιερατεία...

           Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος πολιτικός αναλυτής
      Ο Ιερώνυμος με τον δυνάστη γερμανό υπουργό Ελλαδος
           fyllokaiftero1.blogspot.com



Άνευ πολλών σχολίων, για ευνόητους λόγους! Μόνο θλίψη και ντροπή για τον κατήφορο !!
 
Ιερώνυμος , αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος
«Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής»
«γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετακινήσει τις βάσεις που έχουμε και από εκεί που ξεκίνησε. Άλλαξε τις θέσεις από εκείνους που είχαν την ιδέα και βοήθησαν να σχηματιστεί αυτός ο φορέας και έχουν μετακινήσει τις βάσεις αλλού. Ο χριστιανισμός, η αλληλεγγύη και οι τρεις πυλώνες που στηρίχθηκε η Ευρώπη, το ρωμαϊκό δίκαιο, η ιστορία και ο χριστιανισμός, αυτά όλα μετακινήθηκαν. Πιστεύω ότι η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης, αλλά της εκμεταλλεύσεως».

--------------------------------------------
«Σήμερα είμαι ευρωσκεπτικιστής» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ενώ τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μετακινήσει τις βάσεις της από εκεί που ξεκίνησε, έχοντας μετατραπεί από «Ευρώπη της αλληλεγγύης» σε «Ευρώπη της εκμεταλλεύσεως».
 
«Ο χριστιανισμός, η αλληλεγγύη και οι τρεις πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκε η Ευρώπη, το ρωμαϊκό δίκαιο, η ιστορία και ο χριστιανισμός, αυτά όλα μετακινήθηκαν. 
Πιστεύω ότι η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης, αλλά της εκμεταλλεύσεως», σημείωσε, κατά τη συνάντησή του με τον Βαυαρό υπουργό Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Συνοχής και Ταυτότητας, Μάρκους Ζέντερ, στο μέγαρο της Αρχιεπισκοπής, τη Δευτέρα.

Όπως συμπλήρωσε, «γι’ αυτό πιστεύω ότι ο άνεμος της Βαυαρίας, μέσα στην οποία έχω ζήσει αρκετό καιρό, χρειάζεται περισσότερο στην Ευρώπη από κάθε άλλη φορά».

 
Από την πλευρά του, ο κ. Ζέντερ σημείωσε ότι «πρέπει τις χριστιανικές αξίες να τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μας και να τις διατηρήσουμε. Εμείς, στη Βαυαρία και στη Γερμανία δεχθήκαμε περισσότερους από ένα εκατ. πρόσφυγες και νομίζω ότι είναι σημαντικό να τους διδάσκουμε και να τους δείχνουμε ποιες είναι οι βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται ο χριστιανισμός».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι «δεν είναι μόνο η ανεκτικότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουμε, όταν έχουμε διάλογο με τους μουσουλμάνους, αλλά να επιδεικνύουμε και τις δικές μας αξίες και ρίζες».


Απο: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγή
fyllokaiftero1.blogspot.com

 Τέτοια αγάπη προς τον αυτοδηλωμένο άθεο μόνο ο διάβολος θα την εκδήλωνε
 Ιερώνυμος και οι πρώτος γενοκτόνος της Ελλάδος που μας οδηγησε στα σιαγώνια της ΕΕ και του ΔΝΤ
Μιά πόλη 13000 ελλήνων  αυτόχειρων είναι στα νεκροταφεία της επικράτειας.
Εκατομμυρια ελληνων ζουν τον αργό καθημερινό θάνατο τους απο τις ασθένειες και την ακραία φτώχια- την πείνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου