12 Ιουνίου 2017

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -ΤΑ 0.50 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ


 του Μανώλη Μάνου


Το ποσό των 0,50λεπτών για τον μικρότερο χρόνο στάθμευσης στα πάρκινγκ του δήμου Καστοριάς είναι ακριβή χρέωση σήμερα, -να σημειωθεί οτι το ποσό αυτό είναι πρίν την δημιουργία της ψεύτικης κρίσης των μνημονίων που μας επέβαλε η εγκληματική συμμορία του ευρώ, δηλαδή πριν το 2009 ακομη  και παλαιότερα.

Σήμερα το ποσό της ελάχιστης χρέωσης για ελάχιστο χρόνο στάθμευσης στα δημοτικά πάρκινγκ δεν έπρεπε να ξεπερνα τα 0,20 λεπτα του ευρώ, π.χ για χρόνο 30 λεπτων τη ώρας. Αν αναλογιστεί κανείς  οτι για μια εργασία διεκπαιρέωσης σε δημόσια υπηρεσία οι γραφειοκράτες δημόσιοι υπάλληλοι είναι δυνατόν να τον "τρέχουν" τον πολίτη - δημότη και 5 φορές  σε αντίστοιχες διαφορετικές ημέρες ένας φτωχός πολίτης  χρειάζεται μιά δαπάνη επιπλέον 2,5 ευρώ σε μιά εβδομάδα.

Εκατοντάδες πολίτες του νομού της Καστοριάς είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν όταν.... και όποιοι μπορούν μισό ευρώ για σταθμευση 10λεπτών της ώρας.

Και όσοι αδυνατούν να πληρώνουν- η πλειοψηφία,  το ποσό των 0,50 ευρώ  αναγκάζονται να παρκάρουν μπροστά σε είσόδους πεζοδρομείων και πάνω σε αυτά , εμποδίζοντας έτσι  την διέλευση πεζών το οτι γίνεται χαμός στην πολη της Καστοριάς είναι κοινό μυστικό μεταξύ της τροχαίας της Καστοριάς- του δημάρχου και των αντιδημάρχων, και δέι ενός πρώην, ο οποίος... έχει και γνωστό κατάστημα καφέ με θαμώνες συχνά  επίσης πρώην και νύν μεγαλόσχημους τοπικούς πολιτικούς κυρίως, και στο σήμειο αυτο της πολεως υπάρχει καθημερινά το μεγαλύτερο "ελα να δεις" τροχαία Καστοριάς !!

Η αναλγησία της δημοτικής αρχής των μηδέν εργων πρέπει να σταματήσει  εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου