07 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: Με ναζιστικά τραγούδια απειλούν: «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη» (ΒΙΝΤΕΟ) Στο χάλι και στην διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρισκόμαστε, με τους στραγηγούς να φορούν ποδίτσες.....



Ύψωσαν μια κόκκινη σημαία με το σύμβολο «Ήλιος της Βεργίνας», που καταχώρησε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια και απειλούσαν λέγοντας «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη».




Στο χάλι και στην διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρισκόμαστε, με τους στραγηγούς να φορούν ποδίτσες στους λαθρέποικους και να χτυπούν προσοχή στις πουλημένες ηγεσίες τους, οι Σκοπιανοί, μέχρι την Αθήνα θα φτάσουν... για να μην πω πως θα φτάσουν και κάτω απ' τ' αυλάκι...

Γιατί και σαν λαός, υποταγμένοι είμαστε... ραγιάδες, δηλαδή... με ελάχιστες εξαιρέσεις ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ.

Κι οι Σκοπιανοί, έχουν πίσω τους όλο το οβραίκο γαμωσυνάφι και τον Σόρος.
Ενώ εμείς, μια κυβέρνηση ανώμαλων, άθεων, ανθέλληνων και Εθνοπροδοτών.


Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός Αναλυτής



σκοπιανοι1

Σε ανθελληνικό παραλήρημα βρέθηκαν Σκοπιανοί στη Γερμανία.



Μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Κολωνία της Γερμανίας, Σκοπιανοί οπαδοί  γιόρταζαν τη νίκη της ομάδας χάνμπολ «Vardar», Σκοπίων, που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο διεξήχθη στο «Lanxess Arena».


Εκεί ύψωσαν μια κόκκινη σημαία με το σύμβολο «Ήλιος της Βεργίνας», που καταχώρησε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας τραγουδώντας ναζιστικά τραγούδια και απειλούσαν λέγοντας «Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη».




skopianoi


Δείτε το βίντεο:





Πηγή



.


 Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου