27 Ιουνίου 2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ανακαινίζουν την εκκλησία του γηροκομείου με Αλβανικό συνεργείο την ώρα που απο πιστούς η μητρόπολη ζητάει βοήθεια ....για τους φτωχούς άνεργους έλληνες !!!!

 του Μανώλη Μάνου


Ενα οξύμωρο σχήμα ιερής λογικής  ...και πνευματικότητας ;;;
 Συναντήσαμε αλβανικό συνεργείο στα πλαίσια άλλου ρεπορταζ
στον ναό του Αγ. Λαζάρου ο οποίος βρίσκεται  στον περίβολλο του γηροκομείου να πραγματοποιεί εργασίες ανακαίνησης της σκεπής με εργαζόιμενους πάνω απο 4 -5 αλβανούς εργάτες.
Την στιγμή που η Καστοριά- η Ελλάδα ολόκληρη βουλιάζει στην ανέργιά.

Θα επανελθούμε στο θέμα,.. αν και ευχόμεθα ο θεός να μας βοηθήσει να έχουμε την  άποψη του μητροπολίτη Καστοριάς κ.Σεραφείμ  (όπως τότε παλιά κατα την ένθρόνιση του, που μας απάντησε ο ίδιος στο πρωτο τηλεφώνημα που του κάναμε στην μητρόπολη Καστοριάς για θέμα της μητροπόλεως ).

 Και ελπίζουμε ο κ. Σεραφείμ να έχει παραμέινει απλός  για "όλους"  τους  δημοσιογράφους και να με  αποκαλέσει και εμενα  "Μανώλακη" όπως έναν άλλον Καστοριάνό συνάδελφο τον οποίον αποκαλεί <<Χριστάκη μου>>

Πέραν αυτών,... ερωτήματα όπως είναι ασφαλισμένοι όλοι οι αλβανοί εργάτες; 
Πώς έγινε η "άνάθεση" ;

Καί άλλα (;) !!

Πρέπει να απαντηθούν απο τις αρμόδιες υπηρεσίες



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ:fyllokaiftero@gmail.com

2 σχόλια:

  1. Τώρα εάν αυτό λέγετε δημοσιογραφία εγώ είμαι ο Σπάιντερμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναφέρεσαι λανθασμένα δις στο σεπτο προσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας οπου καθημερινα κοπιαζει και μέριμνα αδιαλείπτως οχι μονο για την Αρχιερατική του περιφέρεια αλλα για τα κεκτενονενα στην ευρύτερη περιοχή. Επι ποιμαντοριας του η Ιερά Μητρόπολη έχει επιτελέσει και επιτελεί πλούσιο φιλανθρωπικό και οχι μονο εργο!! Ειναι ενας απο τους εξαισιους ποιμεναρχες στην Ιεραρχια της εκλησσιας της Ελλάδος .Κατα την ταπεινή μου γνωμη εχεις κανει τεραστιο λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή