07 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΤΟΥΣ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΕ - Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
 
Βαγγέλης Διαμαντόπουλος - ο αυτοδηλωμένος αναρχικός  λάτρης των "προσφύγων" (για αυτόν) επέστρεψε απο την άδεια εγκυμοσύνης που είχε πάρει απο τον γερμανικό σήμερα ΟΤΕ  για εναμιση χρόνο ( 18 μήνες) την ίδια ώρα που δηλώνει και "αριστερός και αντιμνημονιακός"  ταυτόχρονα, αφού συμμετέχει σήμερα στο κόμμα του Π.Λαφαζάνη ενώ  ο κόσμος έξω απο τον γερμανικό ΟΤΕ πεινάει... στην ανεργία.

Ναι επέστρεψε σχολιασε συνάδελφος του εργαζόμενος στον γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς << Πέρασε εναμιση χρόνος ...πως περνούν τα χρόνια...!!!

Να τονίσουμε το αυτονόειτο διευκρινιστικά οτι,   εγκυος ήταν η νέα σύζυγος του πρωην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία εγκυμοσύνη της πήρε την προαναφερόμενη στο ρεπορταζ αδεια βάση των γερμανικών νόμων για εργαζόμενους σε γερμανικές εταιρίες (άδεια εγκυμοσύνης παιρνει και ο συζυγος,... και μάλιστα για 18 μήνες) , σε αντίθεση με τους ελληνες, ο Β.Διαμαντόπουλος ο εργαζόμενος των γερμανών "ο  αντιμνημονιακός" και στέλεχος του κομματος του "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΛΑΦΑΖΑΝΗ    δεν έχει αυτήν την κακή τύχη των ελληνων. 


.

Είναι το ρουσφέτι του Φ.Πελτσάνικου πρώην βουλευτή επι 40 χρόνια σχεδόν του ΠΑΣΟΚ όπου σύμφωνα με δίαχυτες φήμες  εκείνης της εποχής, αλλά και  φήμες και στο ίντερνετ πήρε την θέση εργασίας στον τότε ελληνικό  ΟΤΕ με τον "τρόπο" αυτόν.




Εδώ ο Β.Διαμαντόπουλος με το τοπικό  παλαιότερο στελεχος ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Π.Ζαγάρα κομματικό στελεχος του " βαθύ ΣΥΡΙΖΑ" απο τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ΚΚΕ Εσωτερικού. Το πλέον "αγαπητό πολιτικό παιδί  του " το οποίο όμως,... μετά την εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα εξεδίωξε πολιτικά τον "πολιτικό του πατέρα" απο τοπικό κομματικό αξίωμα. Ο Π.Ζαρκάδας επανηλθε στην κομματική του θέση αφού αναχώρησε, ο Β.Διαμαντόπουλος, ( τον αναχώρησαν ) για Λαφαζάνη - ήταν μέχρι πριν έναν μήνα περίπου Συντονιστής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου