31 Ιουλίου 2017

Δολοφονία της Ελλάδας ετοίμαζε η εγκληματική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ


dolofonia-tis-elladas-etoimaze-i-egklimatiki-organosi-suriza

Έγκλημα. Δολοφονία της Ελλάδας ετοίμαζε η εγκληματική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ κι αν δεν έφτασε στο τέλος το σχέδιό του, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει και να πληρώσει για όλα όσα ετοίμαζε.
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, λέει ο λαός, και ο Βαρουφάκης σίγουρα δεν είναι μικρός. Κάθε μέρα που περνά, για ίδιον όφελος (λεφτά από πωλήσεις αλλά και αυτοπροστασία σε περίπτωση διώξεων) το πρώην… asset του Τσίπρα τους τινάζει στον αέρα.
Και θα συνεχίσει να το κάνει, ειδικά από τη στιγμή που κανείς δεν απαντά επί της ουσίας. Μπορεί ο πρωθυπουργός να εύχεται καλές πωλήσεις και ειρωνικά να επιχειρεί να κλείσει το θέμα, όμως, οι σκελετοί στη ντουλάπα της αριστεράς δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να κρυφτούν για πολύ καιρό.
Ειδικά από τη στιγμή που ο Βαρουφάκης τους έχει στο χέρι με ηχογραφήσεις, γραπτά και άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Σε συνέντευξη που δίνει στο Πρώτο Θέμα δίνει συνέχεια σε μια… περιπέτεια που έχει βάλει την κυβέρνηση. Αποκαλύπτονται 7 μηνύματα σε κινητό τα οποία δείχνουν ότι ο Τσίπρας, αυτός ο τζάμπα μάγκας, ο αγωνιστής και ο εχθρός των δανειστών ήταν έτοιμος να δεχθεί το Grexit του Σόιμπλε μέσω μιας πρότασης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Λίγο πριν το Eurogroup της 11ης Μαΐου του 2015 και ενώ οι συζητήσεις πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο ο Σόιμπλε παρουσίασε στον Γιάννη Βαρουφάκη για πρώτη φορά την ιδέα του για ένα «τάιμ άουτ» που θα έπαιρνε η Ελλάδα από την Ευρωζώνη.
Μέσα από την συνεδρίαση ο Βαρουφάκης ενημερώνει σχετικά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με sms για τα οποία έχει κρατήσει και την ακριβή ώρα τα οποία βγάζουν…φωτιές.
Βαρουφάκης ,[16.21]: Ο Βόλφγκανγκ έκανε μια απίστευτη πιρουέτα στη σημερινή μας συνάντηση.
Τσίπρας, [16.22]: Δηλαδή;
Βαρουφάκης, [16.25]: Σου στέλνει μήνυμα για time out…
Τσίπρας, [16.26]: Προτείνει έξοδο ή υιοθέτηση παράλληλου νομίσματος;
Βαρουφάκης, [16.27]: Το πρώτο μέσω του δεύτερου: Παραδέχεται ότι το Μνημόνιο μας καταστρέφει.
Τσίπρας, [16.30]: Τότε πες του αν το εννοεί, ας συζητήσουμε πώς θα μπορούσε να γίνει κάτω από τους καλύτερους δυνατούς όρους. Χρηματοδότηση, συναίνεση και αμοιβαία βοήθεια χωρίς πτώχευση.
Βαρουφάκης, [16.35]: Μας προσφέρει τεράστια βοήθεια για τη μετάβαση».
Τσίπρας, [17.50]: Είμαι περίεργος να μάθω τι έχει στο μυαλό του. Πες του και για την άλλη πρόταση να δούμε πώς τη βλέπει.
Βαρουφάκης, [17.51]: ΟΚ. Εχω το πράσινο φως να μιλήσω μαζί του εντελώς εμπιστευτικά για όλα αυτά τα θέματα;
Τσίπρας, [17.53]: Ναι, αλλά πρόσεχε να μην του δώσεις την εντύπωση πως συμφωνείς. Και πρόσεχε να μην το διαρρεύσει.
Βαρουφάκης, [17.53]: ΟΚ. Η γραμμή μας είναι: 1. Μιλάω μαζί του απλά για να διερευνήσω την πρότασή του χωρίς καμία δέσμευση. 2. Αν το διαρρεύσει, θα το αρνηθούμε».
Αυτή ήταν η διαπραγματευτική γραμμή του Τσίπρα και της παρέας του κι έτσι εξηγείται γιατί φτάσαμε να υπογράφουμε το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο.
Ο Βαρουφάκης επιτίθεται και πάλι με σφοδρότητα στον Αλ. Τσίπρα και λέει:
«Δεν πίστευα ότι ένας σαραντάρης θα υπογράψει ένα χαρτί που θα καταδικάζει τη χώρα του στη συνέχιση της δουλοπαροικίας».
«Σκέφτηκα πως δεν θα θέλει να κρύβεται για τα επόμενα 40 χρόνια της ζωής του».
«Ποτέ κάποιος Βαρουφάκης δεν μπήκε σε κάποιο δωμάτιο με τη Λαγκάρντ και άλλους, για να κάνει προσωπική πολιτική. Είχαμε συμφωνήσει από κοινού με τον Τσίπρα», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
Για το κλείσιμο των τραπεζών γράφει:
Στο Μέγαρο Μαξίμου την Κυριακή 28 Ιουνίου, «Κανείς άλλος δεν μίλησε. Όλοι κοιτούσαν τον Αλέξη. Εκείνος βάδιζε προς το παράθυρο της βεράντας του Μαξίμου. Κάπνιζε ένα πούρο – μια συνήθεια που την είχε αποκτήσει σχετικά πρόσφατα και είπε: «Γιάνη θα κάνουμε αυτό που λέει ο Δραγασάκης».
Ο αντιπρόεδρος μόλις είχε ασκήσει βέτο στην πρόταση Βαρουφάκη για αναστολή πληρωμών και δανείων και εφαρμογή παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Οι τράπεζες έκλειναν και ο Τσίπρας κάπνιζε το πούρο του. Ποιος; Ο βλάχος των Εξαρχείων είχε αποκτήσει και… αστικές συνήθειες.
Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τότε τα πράγματα, όμως, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα χειρότερα που θα βγαίνουν σαν το μαρτύριο της σταγόνας.
Είναι τέτοιος ο πανικός στο Μαξίμου που έβαλαν το… «μαντρόσκυλο» να ουρλιάξει. Με ανάρτησή του ο Πολάκης τονίζει: «Γιάννη Βαρουφάκη ,επειδή εγω τιμώ εναν αγώνα που δώσαμε το πρωτο εξάμηνο του 2015 ,επειδή σεβόμουν ενα κρασί που ήπιαμε παρέα στα χανια ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για σένα όλο αυτο το διάστημα παρα το οτι προφανως διαφωνούσα με την πολιτική σου άποψη
ΟΜΩΣ ..
οταν δίνεις πρωτοσέλιδη συνέντευξη στο πρωτο Φλεμα του μιζαδόρου κομιστή τοτε περνάς συνειδητά ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!
Αν το κανεις για προώθηση του βιβλίου εισαι πολύ λίγος ..
Αν το κανεις για ευρύτερους πολιτικούς λόγους τοτε εισαι πολύ ύπουλος ..
Κρίμα, δεν περίμενα να γίνεις στοιχείο του πολέμου φθοράς απο το προηγούμενο σύστημα εξουσίας».
Δεν θα την γλιτώσουν. Όσο καιρός κι αν περάσει θα πληρώσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου