15 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;


Αναγνώστης απο την Καστοριά ο οποίος βλέπει σχεδόν κάθε εβδομάδα παπάδες στην περιοχή της εκκλήσίας των αγίων Παντων να αναμένουν μπροστα σε τουριστικά λεωφορεία με ανοιχτές πόρτες, πολίτες να επιβιβαστούν - και επιβιβάζονται σε αυτά,  μας ερωτά τι γίνεται  με την μητρόπολη Καστοριάς και την συγκεκριμένη εκκλησία;  έχουν κάνει επιχείρηση τουρισμού ; Αφορολόγητη; Είναι γνωστό οτι οι εκκλησία - οι ρασοφόροι δηλαδή δεν πληρώνουντους  φόρους που πληρώνουν οι πολίτες .

Ο αναγνώστης αλλα και εμείς ρωτούμε τους αρμοδίους προς ελεγχο  του κράτους προς την κατευθυνση αυτή της νομιμότητας πέραν της νομιμότητας που έχει σχέση με τις διδαχές του Χριστού και καταφανώς παραβιάζονται όπως στον ναό του Σωλομώντα όπυ ο Χριστός εξεδείωξε τους εμπόρους απο τον οίκο του πατέρα του .

Ο αναγνώστης και άλλες  πηγές επίσης,  μας έδωσαν και στοιχεία για το σημερινό "φόρτωμα στο τουριστικό λεωφορείο" τα οποία δεν δημοσιεύουμε. Συνοδός αυτού του δρομολογιόυ ήταν ο παπάς Αναστάσιος. Μαζι του επιβιβάστηκε και άλλος παπάς  μαζι με άτομα και μικρά παιδιά οι οποίοι αποβιβάστηκαν απο το ΙΧ έταιρου παπά και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο.
Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο λεωφορείο ήταν σταθμευμένο εδώ η φώτο ειναι αρχείου

Να σημειωθεί οτι το συγκεκριμένο λεωφορείο ήταν σταθμευμένο (παρουσία των παπάδων που έκαναν την υποδοχή κατα την επιβιβαση αλλα και την αποβίβαση στην επιστροφή στις 08:00 την νυχτα) , σε τριπλή  διασταυρωση  σε κεντρικο δρόμο ταχείας κυκλοφορείας και μεγάλης επικινδυνότητας την οδο Γράμμου  όπου έχουν  συμβεί αρκετά ατυχήματα. Η παραβιάση του ΚΟΚ είναι λεπτομέρεια για τους παπάδες - τους πνευματικούς ; ...με την ξεχειλίζουσα πνευματικότητα!!

Αυτός είναι ο θρησκευτικός τουρισμός για τον οποίον μιλούσαν οι πολιτικοί απευθυνόμενοι προς τους πολίτες ; ο τουρισμός που θα εκμεταλευονται ως επιχείρηση η εκκλησία και οι ρασοφοροι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου