22 Οκτωβρίου 2017

Η μικρή πλην έντιμος Ελλάς προσέφερε γενναιόδωρη οικονομική βοήθεια στις ΗΠΑ ! με αριστερή κυβέρνηση- πρώην ΚΚΕ εσωτερικού




Η μικρή πλην έντιμος Ελλάς, σε μια κίνηση γενναιόδωρης μεγαλοσύνης  προσέφερε οικονομική βοήθεια στις ΗΠΑ ύψους αρκετών δις δολαρίων για την αναβάθμιση των F16. Έτσι θα δοθεί δουλειά σε Αμερικάνους πολίτες δήλωσε ο πρόεδρος Τράμπ, ευχαριστώντας τον Αλέξη για την πράξη του αυτή που θα συμβάλλει  στη μείωση της ανεργίας στη μεγάλη φίλη χώρα και γενικότερα στην οικονομική της ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος Τράμπ εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες, συνεχάρη τον Αλέξη για το μαστίγωμα και το σφίξιμο του ζουναριού  στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη και δήλωσε ότι, το υπέρογκο ελληνικό χρέος πρέπει να μειωθεί. Πως θα γίνει αυτό και αν η ΗΠΑ, η μεγάλη μας φίλη και ειδικότερα του Αλέξη της ΠΦΑ, έ αυτό δεν το διευκρίνισε.

Όμως το φιλικό χτύπημα στην πλάτη για τον «αριστερό» πρωθυπουργό μας δεν είναι και μικρό πράγμα, έστω και αν μας κόστισε κάποια δις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου