30 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ... Μια ΑΘΩΩΣΗ και μια αναβολή, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! Χαστούκι για τον Πάνο Καμμένο και τις υποταγμένες ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων




 Το σχόλιο των εκλεκτών συναδέλφων από το blog ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ήρθε για να φέρει μια ευχάριστη είδηση και να επιβεβαιώσει μια εξέλιξη την οποία ήδη γνώριζα.


Σήμερα, θα εκδικάζονταν στο Στρατοδικείο στην Θεσσαλονίκη, οι υποθέσεις δυο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, που αρνήθηκαν να εκτελέσουν διαταγές ανωτέρων τους και να μετατραπούν σε .... φιλιππινέζες των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.


Η περίπτωση του ΕΛΛΗΝΑ αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, ήταν ήδη γνωστή, όπως μου ήταν ήδη γνωστό πως θα υπάρξει αναβολή στην δίκη του.

Δεν γνώριζα όμως το όνομα του έτερου ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, Υπολοχαγού ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, ο οποίος παραπέμπετο για το ίδιο... "αδίκημα" και ΑΘΩΩΘΗΚΕ!


Κατόπιν των εξελίξεων, θεωρείται δεδομένη η ΑΘΩΩΣΗ και του αρχιλοχία ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΗ, όποτε κι αν εκδικαστεί αυτή.


Το γεγονός της ΑΘΩΩΣΗΣ του Υπολοχαγού ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟΚΑΤΛΙΔΗ, και η αντίσταση του αρχιλοχία ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΗ, αποτελούν ... ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΑΡΝΗΣΗΣ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, που έχουν διαταχθεί από τους ανωτέρους τους να ... υπηρετούν τους ΛΑΘΡΟ.


ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ... ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΣΑΣ.


ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.


Όσο για την εισαγγελέα... θα μάθουμε το ονοματάκι της  μανδάμ, και θα την "περιποιηθούμε καταλλήλως" και στο πλαίσιο της νομιμοτητας,  για την... πολυπολιτισμικότητά της, ευχόμενοι να την νοιώσει στο ... πετσί της με τον πιο σκληρό τρόπο.



     Καλλιόπη Σουφλή
Πολιτικός   Αναλυτής δημοσιογράφος
Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ


Δεν ξέρουμε αν μάθατε τα ευχάριστα:


 

Ο αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, πήρε αναβολή (προηγήθηκε της εκδίκασης του έτερου κατηγορούμενου) και μετά βγήκε έξω από την αίθουσα του στρατοδικείου, μαζί με τους παραβρισκομένους.
 


Ο έτερος κατηγορούμενος, Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης, εκδικάστηκε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!! 

Ακόμη και η εισαγγελλέας, που ήταν ιδιαίτερα επιθετική σε όλη τη διάρκεια της δίκης, αφού έπλεξε το εγκώμιο του "πολυπολιτισμού", αναγκάστηκε στο τέλος να ομολογήσει εδώ δικάζουμε ποινικά αδικήματα και ως διαταγή δεν εμπίπτει στα καθήκοντα του στρατού και αναγκαστικά θα έπρεπε να αθωωθεί.

Στο πλευρό των 2 στρατιωτικών βρέθηκαν τα κόμματα ΕΠΑΜ (με κομματικά λάβαρα) και Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (χωρίς κομματικά διακριτικά), η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου και δεκάδες Ελληνίδες και Έλληνες κρατώντας αρκετές μεγάλες Ελληνικές σημαίες.




 Ο/Η Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αυτος ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, αρνήθηκε να γίνει Φιλι...":


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου