15 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία -Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών


Τραγωδία -Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Δυτικής Αττικής
…με τη τραγωδία να μην έχει προηγούμενο καθώς μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους δέκα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων καθώς υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Να υπενθυμίσουμε πως η θεομηνία έπληξε τις περιοχές της Δυτικής Αττικής τις πρώτες πρωινές ώρες….
της Τετάρτης (15/11) με αποτέλεσμα οι περιοχές Μάνδρα, Νέα Περάμου και της Μαγούλα να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταστροφή στη Δυτική Αττική
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η εικόνα καταστροφής που εμφανίζουν μετά τη θεομηνία περιοχές στη Δυτική Αττική όπου μέχρι στιγμής καταγράφονται τουλάχιστον επτά θάνατοι.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν τα αίτια της καταστροφής στις περιοχές, ειδικά του Θριάσιου Πεδίου, και να διακριβωθεί αν προκύπτουν αδικήματα.

Ο κ. Ζαγοραίος ζητά, αν χρειαστεί, να κινηθεί σε βάρος υπαιτίων η αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψη και προσαγωγή τους στον εισαγγελέα. Ανάμεσα στα αδικήματα που τίθενται στο στόχαστρο της έρευνας είναι και τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις που επέδρασαν στον σχηματισμό φονικών ορμητικών χειμάρρων εντός των πόλεων που επλήγησαν από την ισχυρή βροχόπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου