07 Νοεμβρίου 2017

Καταγγελία στο Seleo: Άνδρας ανέβηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με απλώστρα και ο οδηγός αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο (ΦΩΤΟ)


Viber seleo

  • Γράφτηκε από τον 
  • Αναδημοσιευτηκε Τρίτη 07Νεμβρίου2017 5:20 μ.μ στο fyllokaiftero1.blogspot.com
Καταγγελία στο Seleo: Άνδρας ανέβηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με απλώστρα και ο οδηγός αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο (ΦΩΤΟ)
Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με οδηγό του ΟΑΣΘ και επιβάτη το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με καταγγελία στο seleo.gr, επιβάτης που βρέθηκε στο περιστατικό,  μας αναφέρει οτι, οδηγός του ΟΑΣΘ αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα σε άνδρα που κρατούσε απλώστρα σε συσκευασία. 'Οταν ο επιβάτης κατάφερε τελικά να ανεβεί στο λεωφορείο  οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο.
Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία, το λεωφορείο της γραμμής 14Α  ακινητοποιήθηκε για τουλάχιστον 5 - 10 λεπτά με τον οδηγό να αρνείται να συνεχίσει το δρομολόγιο και τον κόσμο που ήταν μέσα στο λεωφορείο να του φωνάζει πως πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει καθυστερήσει στις δουλειές του
Αναλυτικά η καταγγελία του αναγνώστη:
Θα ήθελα να σας καταγγείλω ένα απαράδεκτο περιστατικό που έγινε με οδηγό του ΟΑΣΘ, σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου σε λεωφορείο της γραμμής 14Α (Άνω Τούμπας), στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.
Το λεωφορείο με αριθμό ΄΄828΄΄, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Ν.Σ.Σ. προς Α. Τούμπα. Περίπου στις 17:00 το απόγευμα σταμάτησε στη στάση ΄΄Γηροκομείο΄΄ με περίπου 20 άτομα μέσα. Εκεί επιβιβάστηκαν κάποια άτομα, ανάμεσά τους και ένας κύριος που κρατούσε μία απλώστρα σε συσκευασία, την οποία και μόλις είχε αγοράσει (υπάρχει σχετική φωτογραφία). Ο οδηγός του λεωφορείου αρχικά αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα για να μπει και μόλις ο άνθρωπος κατάφερε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο, εάν ο συγκεκριμένος κύριος δεν κατέβαινε από το λεωφορείο.
Το αστικό ακινητοποιήθηκε για τουλάχιστον 5 - 10 λεπτά με τον οδηγό να αρνείται να συνεχίσει το δρομολόγιο και τον κόσμο που ήταν μέσα στο λεωφορείο να του φωνάζει πως πρέπει να συνεχίσει γιατί έχει καθυστερήσει στις δουλειές του. Ο συγκεκριμένος οδηγός ήταν αγενέστατος και προκλητικός προς επιβάτες που διαμαρτυρήθηκαν για το σταμάτημα του δρομολογίου και κάποιοι υπερασπίστηκαν τον κύριο που έγινε αιτία του συμβάντος, λες και το αστικό είναι ιδιοκτησίας του κάθε οδηγού και κάνει έλεγχο ποιος θα μπει μέσα και όποτε θέλει σταματάει το δρομολόγιο. Ο οδηγός προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιο κέντρο του ΟΑΣΘ, (για να πάρει οδηγίες; για να καλέσει ενισχύσεις; άγνωστο). Μετά το τηλεφώνημα του οδηγού προς τον ΟΑΣΘ, το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά προς τον τερματικό σταθμό της Άνω Τούμπας.
Εκεί πήγαν ο Κύριος που δέχτηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού, μαζί με 1-2 ακόμα επιβάτες του αστικού, που θέλησαν να μιλήσουνε με κάποιον σταθμάρχη και να καταγγείλουν το περιστατικό. Δυστυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανένας σταθμάρχης εκεί (έτσι είπαν οι 3 κύριοι του ΟΑΣΘ που βρίσκονταν στο τερματικό σταθμό Α. Τούμπας), αλλά και εκεί ο οδηγός ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και απειλητικός προς τους επιβάτες που θέλησαν να κάνουν την καταγγελία και αρνήθηκε να τους δώσει τα στοιχεία του για να γίνει καταγγελία. Προφανώς κάποιοι νομίζουν πως τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι ιδιοκτησίας τους και κάνουν facecontrol στο ποιοι θα μπούνε μέσα και σταματάνε το δρομολόγιο για όση ώρα θέλουν, καθυστερώντας έτσι και τους επιβάτες, αλλά και την σωστή εκτέλεση των δρομολογίων. Αλήθεια υπάρχει απόφαση του ΟΑΣΘ για να μην αφήνουν να επιβιβάζονται στα λεωφορεία άτομα με ψώνια, με καροτσάκια για μωρά ή οτιδήποτε άλλο;
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
2kataggelia oasth
1kataggelia oasth


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου