27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -ΔΕΙΤΕ : ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ -Πίτα έκοψαν η "ζαχαροπλαστείο έκοψαν" ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....και στο βάθος ο πρωην ΠΑΣΟΚ πανταχού παρόν!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ -ΔΕΙΤΕ : ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ -Πίτα έκοψαν η "ζαχαροπλαστείο έκοψαν" ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....και στο βάθος ο πρωην ΠΑΣΟΚ  πανταχού παρόν!

Ο τίτλος αποτελεί ουσιαστικά ερωτηση αναγνώστη ο οποιος είναι πατέρας 3 παιδιών και δεν είχε όπως μας είπε όχι γλυκό για τα παιδιά του,  αλλά ούτε γάλα στην περσινή πρωτοχρονιά όσο για βασιλόπιτα ούτε λόγος ...<< Σε ένα μικρό ψωμάκι  έχωσα 2 λεπτα και αυτό κόψαμε για βασιλόπιτα >> μας είπε χαρακτηριστικά  κλαίγοντας  ο πατέρας αναγνώστης του fyllokaiftero1.blogspot.com

 ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Καρυπίδη Σ.Αδαμόπουλος ο οποίος είναι και ο οικοδεσπότης αυτών των κοπών !!
 Την ιδια στιγμη κατα την οποία ο κόσμος πεινούσε περσι το 2016 και φέτος 2017 τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.
Κλικ πανω στην είκονα για μεγέθυνση
  Δίπλα στην εν ενεργεία βουλευτη της Καστοριάς ο παντού παρόν σε κάθε είδους εκδήλωση ο επι 30 και πλέον χρόνια βουλευτής ο Φ.Πελτσάνικος "άνευ άλλου επαγγέλματος"της Καστοριάς πανταχού παρόν σαν να είναι εν ενεργεία βουλευτής τι και άν ο λαός τον έστειλε σπίτι του ;


Πηγή φωτο :Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου