19 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ

 του Μανώλη Μάνου


Θα πρέπει ο Ελληνας πολίτης να είναι ενημερωμένος οτι και ο Λαφαζάνης και το κόμμα του δυστυχώς είναι υπερ της συνθετης ονομάσίας του κρατιδίου μάζωμα Ρομά Αλβανών κ.α υπολοιμάτων άλλων εθνοτήτων -αυτό το συνοθύλευμα .

Σε πρόσφατη παρουσία του στελέχους του κόμματος του ΛΑΕ του Πιμικίρη στον τηλεοπτικό σταθμό ART tv είχε δηλώση περίπου τα εξείς<<Δεν έχει σημασία το όνομα, και αν έχει το ονομα Μακεδονία σαν σύθετη ονομασία με καποιο γεωγραφικό προσδιορισμό όσο το αν έχει αλιτρωτικές διαθέσεις .
Δηλαδη αλλα λόγια να αγαπιώμασρτε ήταν η δηλωση του και δεν διαφ΄λερει καθόλου απο αυτές των Τσίπρα του ΚούλΜητσοτάκη και τουν νεοπαλαιού ΠΑΣΟΚ της Φώφης

Το κόμμα του Π.Λαφαζάνη τηρεί σιγή ιχθύος όλες αυτές τις ημέρες, μπήκαμε στην ιστοσελίδα του κόμματος ΛΑΕ και δεν έιδαμε ούτε ίχνος αναφοράς στο θέμα της προδοσίς της Μακεδονίας μας.

Δεν του έφθανε του Λαφαζάνη το στίγμα του γεγονότος  του οτι είναι Λαθροεισβολεολάγνος με στελέχοι στο ΛΑΕ σαν τους εργαζόμενους στο γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς βλέπε Β.Διαμαντόπουλος και ακόμη ένας συνταξιόυχος του ΟΤΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου