27 Φεβρουαρίου 2018

Αλλοι 3 υπουργοί "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" του Τσίπρα παίρνουν επίδομα ενοικίου...





Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
fotos:likavitos

ΖΗΤΩ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"
Αλλοι 3  υπουργοί "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" του Τσίπρα παίρνουν επίδομα ενοικίου, Φωτάκης, Σγουρίδης, Μάρδας
-Αυτοί οι ηθικοί μας φόρτωσαν το τρίτο μνημόνιο για να μας εξαθλιώσουν,αλλά φρόντισαν ταυτόχρονα να βολευτούν οι ίδιοι.
Αποκαλυφθηκε σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ
Πόσοι άλλοι ακόμη ; είναι το ερώτημα.
Οι συνταξιούχοι των 650 ευρώ των οποίων έκοψε η αριστερή κυβέρνηση 180 ευρώ συν το ΕΚΑΣ με αποτέλεσμα να λαμβάνουν ένα φιλοδώρημα των 470 ευρώ χωρίς να έχουν επι της ουσίας φαρμακευτική περιθαλψη πεθαίνουν στα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα η εξ ετίας των ψεύτικων φαρμάκων των γενοσήμων και δεν δικαιούνται μια ελάχιστη μικρή επιδότηση ενοικίου της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα.

Ενω την ίδια ώρα υπουργοί  και βουλευτές με μισθούς άνω των 8.000 ,με μισθούς  που μαζι με όλα τα  επιδόματα φθάνουν τις 20.000 ευρώ.

Ο Κώστας Φωτάκης του ΣΥΡΙΖΑ , με έκτακτη παρέμβασή του στην εκπομπή του Σκάϊ, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του έκαναν αίτηση ( χωρίς αυτός να ξέρει κάτι - χωρίς να έχει γνώση !!) αλλά δεν απαντούσε σε ερώτημα των δημοσιογράφων << Πως έγινε η εκταμιεύση των 25.000 περίπου ευρω έγινε απο μόνη της;;>>-Προσπάθησε να υποβαθμίση το γεγονός λέγοντας οτι έχουμε πιο σοβαρά θέματα κατηγόρησε τους δημοσιογράφους,... εκφοβιστικά οτι κάνουν πολίτική - για να του απαντήσουν εκείνοι,  < Οτι είναι πολύ σοβαρό το θέμα κ. Φωτάκη ...και δεν κάνουμε πολίτική , γιατί δεν είμαστε πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου