14 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ!!!


 «Με παράλληλες καταλήψεις, παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. 


Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. 

Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.





Είναι η μόνη λύση σωτηρίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ  ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !

Θα πέσει όλο τα σάπιο πολιτικό σύστημα.

Της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΘΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΕΙΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!


Καλλιόπη Σουφλή





Στον Διόδοτο έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η δοτή αυτή κυβέρνηση έχει, ήδη οριστικά και αμετάκλητα, κανονισμένη την παραχώρηση του συνθετικού "Μακεδονία" στα Σκόπια. 
Οι συναντήσεις και βόλτες πέρα δώθε Τσίπρα και Κοτζιά και οι δήθεν επιστάμενες διαπραγματεύσεις είναι δούλεμα για τον ελληνικό λαό. 
Απλώς, έχει σκαλώσει το πράγμα στις αντιδράσεις των Αλβανών και των Βουλγάρων. Αντιδράσεις καθόλου αμελητέες, εφόσον μπορεί να οξυνθούν έως σημείου μεγίστης και μη αντιστρέψιμης εσωτερικής κρίσης στα Σκόπια και διάλυσής τους...


Κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργον για εμάς και είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που οι δυο αυτές χώρες επιδιώκουν κάτι που είναι προς συμφέρον μας. Ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου. Ναι, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να μας σώσουν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι.

Θα μου πείτε...οι Σκοπιανοί όμως είναι οι πραγματικοί εχθροί μας;...Όχι φυσικά...Τα σιωνιστικά συμφέροντα εν είδη ΝΑΤΟ και Γερμανίας είναι οι πραγματικοί μας εχθροί. Έχουν βάλει και τον μπαμπούλα Τουρκία ανατολικά μας να προκαλεί και μας παίζουν μπάλλα.

Η Τουρκία δεν θα μας επιτεθεί τώρα..σύντομα. ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ (12-14 Φεβρ.). Όπως και με το σκάνδαλο της Novartis από την επομένη του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Την Τουρκία αυτή τη στιγμή και όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν οι Τούρκοι "και άλλοι"..."δεν την παίρνει" "με την καμία" να μας επιτεθεί με απόβαση σε νησίδα ή νησί ή εσκεμμένο χτύπημα σε πολεμικό μας πλοίο. Αν μη τί άλλο, ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ.
Όμως ο ρόλος της Τουρκίας -και το συμφέρον της προς στιγμήν- είναι μόνο τού Μπαμπούλα". Η αποστολή που της έχει δοθεί -από ποιούς...άστο για την ώρα- είναι τώρα...να απειλεί και να προκαλεί. Και των "δικών" μας να την μαλώνουν. Υπογείως βέβαια, έχει ξεκινήσει το εγχώριο ξενοκίνητο σύστημα να την παρουσιάζει πιο δυνατή από εμάς -που δεν είναι, αλλά αυτό θα μας το εξηγούσε καλύτερα ένας σχετικός αναλυτής σαν τον δρ. Κων/νο Γρίβα-
 
Από πολύ καιρό, σε συστημικά ΜΜΕ (Πρώτο Θέμα, Τα Νέα, Το Βήμα, enikos.gr, ski.gr κ.ά..) παρουσιάζεται η Τουρκία ως υπερδύναμη που είναι στο πλευρό των Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας. Δοκώ πως αυτό θα ενταθεί το επόμενο διάστημα από όλο το σύστημα και την ίδια την κυβέρνηση, ως μοχλός-εκβιασμός προς τον ελληνικό λαό, για να υποχωρήσει στις αντιστάσεις του υπό το φόβο του πολέμου.
Το "γκριζάρισμα" (βλ. Ίμια) γίνεται στην ονομασία των Σκοπίων, αργά και μεθοδικά. Σημίτης και Τσίπρας, οι Εφιάλτες του "Εδαφικού", ο ΓΑΠ ήταν του "Οικονομικού, της "οικονομικής κατοχής".
Για την ώρα, από την Κυβέρνηση και τον Στρατό, ακούμε "ψευτοπατριωτικές" κορώνες προς την Τουρκία και μάλωμα, όπως χαστουκίζουν με ένα φτερό οι κυρίες τους δον-ζουάν, για το θέμα των προκλήσεων στα Ίμια και της ολοφάνερης επίθεσης στο Γαύδος. 
Και να σημειώσω εδώ πως από τον Στρατό ειδικά...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΜΊΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ή ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 
ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Ακόμα και η Δικτατορία των Συνταγματαρχών το 1967, άσχετα αν εξελίχτηκε σε πατριωτική που πήγε να κάνει τα δικά της, τοποθετήθηκε από τους Αμερικανούς.
Ο μοναδικός εχθρός των Δυτικών σχεδίων και των υπαλλήλων τους (βλ. ελληνική κυβέρνηση) είναι ο Ελληνικός Λαός. Και είναι μόνος του χωρίς ηγέτη που να αποπνέει εμπιστοσύνη, ή έστω έναν φορέα που θα πρωτοστατούσε στο να δυναμώσει τις αντιδράσεις του και να έριχνε την κυβέρνηση.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ! 
Είναι η μοναδική κυβέρνηση που θα μπορούσε να τολμήσει τέτοια προδοσία. Γι αυτό και μας την φορέσανε με ένα κάρο πονηρούς τρόπους.

Επειδή βέβαια είναι ολωσδιόλου άχρηστη, ακολουθεί πιστά ΜΟΝΟ οδηγίες. 
Πού και πού κάνουν και καμιά μ@L@kiα, όπως συνέβει με τον Μπουτάρη που πάνω στη μέθη του είδε τον Γκάλη για αεροδρόμιο και βγήκε και ο ομόλογός του προδότης λαθροκαμίνης να του συμπαρασταθεί. 
Οι Θεσσαλονικείς πατριώτες έχουν βάλει μπροστά να τον ξηλώσουν, διατυμπανίζοντας "θα ξεκινήσουμε από αυτόν και θα έρθει και η σειρά της κυβέρνησης", αλλά τελικά να δείτε που θα μείνει στη θέση του. 
Ο διασυρμός που υφίσταται αυτή την στιγμή, και από τα συστημικά κανάλια δήθεν, είναι το μάλωμα που του κάνουν οι ξένες κατοχικές δυνάμεις για να προσέξει "τον μπεκρο-στόμα" του. Ότι "δεν είναι αναντικατάστατος". 
Έλα όμως που είναι όντως αναντικατάστατος! Με έναν τσιτωμένο ελληνικό λαό κανείς σαν αυτόν δεν θα ήθελε να συνεχίσει το "έργο" του.  
Οι κατοχικές δυνάμεις, δεκαετίες ολόκληρες προετοιμάζονταν για τους 4 καλύτερους Εφιάλτες όλων των εποχών (ΓΑΠ, Τσίπρα, Καμίνη, Μπουτάρη, με Εργοδηγό τους τον Τζορτζ Σόρος) και τώρα που -νομίζουν πως- πλησιάζει η νίκη τους, θα τους πετάξουν;..



Η μοναδικές λύσεις από το Κάκιστο αυτό όνειρο ever που ζει η Ελλάδα μας, είναι:
1. Να στραβώσουν, όπως είπαμε, τα πράγματα στην γείτονα χώρα Σκόπια, λόγω Αλβανών και Βουλγάρων, επιπροσθέτων αντιδράσεων της αντιπολίτευσής τους και άρνησης αναθεώρησης του Συντάγματός τους...
..και τα Σκόπια να διαλυθούν.

 
Μέχρι κι ο Τσίπρας κρυφά μέσα του επιθυμεί κάτι τέτοιο, μετά τα 2 εκατομμύρια Έλληνες στα δύο συλλαλητήρια.
2. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανελέητα τις αντιδράσεις, με στόχο την παραίτηση/πτώση της προδοτικής μας κυβέρνησης.

Αυτό βέβαια απαιτεί και έναν μπροστάρη, γιατί ο ελληνικός λαός μόνος του δεν έχει δυνατότητα, αλλά ούτε και ικανότητα να αυτο-οργανωθεί και να αυτο-διοικηθεί.
 
Κι εφόσον δεν υπάρχει ούτε ο Ελληνικός Στρατός στο σύνολό του, ως μπροστάρης...

..να ηγηθεί των κινητοποιήσεων ένας ΦΟΡΕΑΣ, όπως ας πούμε ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,
εάν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι (γιατί ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ είναι τελειωμένη ιστορία).

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑ ΡΙΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ (όπως λέει και η Μαίρη Καρά εδώ):
«Με παράλληλες καταλήψεις, παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.

Επρεπε να φροντίζει να παράγεται Εθνικό Προϊόν (εν προκειμένω με δική της ευθύνη δεν θα παράγεται) κι επομένως δεν θα έχει και φορολογητέα ύλη. Μα αυτήν δεν θα έχει χρόνο να την φορολογήσει. Πρέπει το Δίκαιό της να είναι όχι απλώς εφαρμοστέο αλλά και εφαρμόσιμο. Η Νομοθεσία σε συνθήκες γενικευμένης ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται μόνο απ' την ίδια την πράξη, απ' την οποία άλλωστε μπορεί πάντα να ακυρώνεται και πρέπει να έχει ΣΤΡΑΤΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».


Βρέθηκαν κάποιοι "φίλοι" να με κατηγορήσουν πως έχω κολλήσει με το "Μακεδονικό". Αυτό το λένε γιατί "βλέπουν μόνο το δέντρο και όχι όλο το δάσος". 
Δεν βλέπουν την συνολική εικόνα, πως όλα τα θέματα σχετίζονται μεταξύ τους, και τα Εθνικά και η επιβίωση της ίδιας μας της φυλής στη συνέχεια της Ιστορίας.
ΟΧΙ, δεν θα αφήσουμε στην άκρη το θέμα των Συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας και γενικώς για την εδαφική ακεραιότητα όλης της χώρας μας. 
Ξύπνησαν έναν Γίγαντα που θα σηκωθεί και θα τους γκρεμίσει!
Ο χρόνος στον Διόδοτο κόλλησε στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και θα τριτώσει πολύ δυσάρεστα για τους προδότες της χώρας!
Επαγρυπνούμε κι Οργανωνόμαστε!!!
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ            

 
Πηγή
  Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα-σπιτικές μαρμελάδες γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ- ρακόμελο       για παραγγελίες  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου