Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ.άνιας ( Ουρανίας) Αντωνοπούλου και την “ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της”, σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Η κα Αντωνοπούλου, αφού ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε για το ενοίκιο του σπιτιού, έκανε μια μακροσκελέστατη δήλωση από την οποία το μόνο σημαντικό είναι η τελευταία παράγραφος όπου αναφέρει τα εξής :

“……Με άλλα λόγια, ζητώ να κριθώ από όλους για τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και όχι από ένα θέμα το οποίο για προφανείς λόγους η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή να αναγάγει σε υπ’αριθμόν Ένα ηθικό ζήτημα της χώρας”.

Η κα Αντωνοπούλου προφανώς δεν έχει σχέση με την ηθική αλλά και με την πολιτική πραγματικότητα της χώρας μας. Ακόμα και με τη δήλωσή της δεν φαίνεται να  αντιλαμβάνεται, το μέγεθος του ατοπήματός της, να εισπράττει δηλ. χρήματα για ενοίκιο ( !!!! ) από τον κρατικό προϋπολογισμό, εκτός από τον μισθό της, αυτή η πολυεκατομμυριούχος με καταθέσεις της τάξης των 3,8 εκ. ευρώ και τεράστια ακίνητη περιουσία.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατέλαβαν ως αλεξιπτωτιστές υπουργικούς θώκους και ουδέποτε αντιλήφθηκαν ή προσαρμόστηκαν στην ελληνική πραγματικότητα. Ανύπαρκτη η παρουσία τους. Το 95% των Ελλήνων πολιτών ούτε που αντιλήφθηκαν την ύπαρξή τους σε Υπουργικούς θώκους.

Η ανεργία, η καταπολέμηση της οποίας ήταν το κύριο έργο της κας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, σκαρφάλωσε στα ύψη, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση στην Ευρώπη και οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα σε φυγή στο εξωτερικό. Ο υπερ-ζάμπλουτος σύζυγός της Δημήτρης Παπαδημητρίου του Ινστιτούτου Levy, αφού παλαιότερα φλέρταρε με τη δραχμή, λησμόνησε όλες τις σχετικές απόψεις του όταν φόρεσε την Υπουργική τήβενο του υπουργού Οικονομίας.

Στον κύριο τομέα του, την προσέλκυση επενδύσεων επέδειξε μηδενικό έργο, ενώ υπήρξε ανένδοτος σε ζητήματα χαλάρωσης των δανειακών υποχρεώσεων των Ελλήνων πολιτών. Και οι δυο τους φαίνεται ότι, διαθέτουν παρόμοιο ήθος με αυτό της Χίλαρυ Κλίντον, με την οποία η φιλία τους ήταν και ο λόγος που μετακλήθηκαν από τις ΗΠΑ εδώ.

Τελικά η κυρία Αντωνοπούλου δεν έχει ήθος,τσίπα,φιλότιμο αλλά ούτε και έργο να επιδείξει, Καληνύχτα της.

 πηγή