18 Μαρτίου 2018

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πραγματοποιήθηκε Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



  Πραγματοποιήθηκε Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ελέχθη από τους παρευρισκομένους το αυτονόητο. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!


Η ΠΟΠΣΜ συνεχίζει τον αγώνα για ενημέρωση των πολιτών σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Στην πόλη της Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η 7η Δημόσια Διαβούλευση από την οποία απουσίαζαν και οι δύο βουλεύτριες του Νομού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς. Ο Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ κ.Γεώργιος Τάτσιος αφού ενημέρωσε λεπτομερώς σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται στο θέμα της ονομασίας, τόνισε ότι η εικόνα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ της πρωτεύσουσας (περί τετελεσμένων γεγονότων και προσυμφωνημένων αποφάσεων) για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ, καθώς ΟΥΔΕΙΣ έχει την εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό να διαπραγματευτεί το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας.

 Κάλεσε δε τους παρευρισκομένους εκρποσώπους κοινωνικών φορέων να βρίσκονται σε εκγρήγορση ώστε να "βουλιάξει" η Βουλή από Έλληνες στην απευκτέα περίπτωση που η Κυβέρνηση αποφασίσει να φέρει το θέμα στη Βουλή προς ψήφιση. Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο οποίος έκλεισε λεγοντας: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΣΟΝ ΕΛΛΑΔΑ". Ακολούθησαν τοποθετήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία τόσο από εκπροσώπους κοινωνικών φορέων όσο και από απλούς πολίτες. 
ΟΜΟΦΩΝΑ ελέχθη από τους παρευρισκομένους το αυτονόητο. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!


ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία του χρήστη Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

.


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου