Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Τηλεοπτική παρέμβαση Γ. Αδαλή για την σύλληψη των στρατιωτικών από τους Τούρκους: "Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, για την απόδοση κατηγοριών. Θα γίνει παζάρι Ερντογάν με τους τούρκους που ζήτησαν πολιτικό άσυλο" και... (βίντεο)

... η  Γεωπολιτική Σκακιέρα στη Μεσόγειο Θράκη -Αιγαίο -Κύπρος και η Τουρκική Επιθετική Στρατηγική .Σημαντικές οι αποκαλύψεις του οικονομολογου Γιώργου Αδαλή, σε ότι αφορά στους έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από τους Τούρκους και οι ευθύνες της Κυβέρνησης και της ηγεσίας των Ενόπλν Δυνάμεων.

Ο κ. Αδαλής, κάνει λόγο για κατηγορητήριο, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σύμφωνα με τον νέο νόμο του άρθρου 109 του ποινικού κώδικα των Τούρκων.


  Σχόλιο Ανάλυση
Καλλιόπη Σουφλή

 Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έδωσαν πλήρεις εξηγήσεις, αλλά...
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μανώλης Μάνου


 Τα μεγάλα γεωπολιτικά παίγνια στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Μέση και Εγγύς Ανατολή.


Η σχέση με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, η στρατηγική αποτροπής και η πολιτική κατευνασμού. 

Ο ρόλος «κλειδί» στην ΑΟΖ, του Καστελλόριζου και η άγνωστη πτυχή των διαπόντιων νησιών Ερεικούσα και Οθωνοί για την οριοθέτηση στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου. 

Στο στούντιο της εκπομπής ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Δημήτρης Ξενάκης. 

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν με συνδέσεις : 

Ο Γιώργος Φίλης – Καθηγητής Γεωπολιτικής - Γεωστρατηγικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και το Πανεπιστήμιο Αθηνών 

Ο Γιώργος Αδαλής – Οικονομολόγος-Οικονομέτρης με έρευνα στη Μέση/Εγγύς Ανατολή- Μηχανικός Υπολογιστών Ανδρέας Θεοφάνους – Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 

Σπύρος Πλακούδας – Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου/ Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

.

Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου