05 Μαρτίου 2018

Ο φερόμενος πρωθυπουργός και ο αμερικανο-υποτακτικός Καμμένος γνώριζαν από την Πέμπτη για την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών αλλά δεν είπαν τίποτα στους πολίτες

Τίτλος σχόλιο :fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών, έγινε γνωστή την Παρασκευή.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, γνώριζαν από την Πέμπτη για την σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών. Το ότι το γνώριζαν πριν από όλους προκύπτει από την παρακάτω δήλωση, την οποία είχε «βγάλει» το Μαξίμου.
Η δήλωση
«Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης στενά τις εξελίξεις με τους δύο συλληφθέντες Έλληνες αξιωματικούς. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά».
Για πoιο λόγο λοιπόν όλη η Ελλάδα έμαθε μια ημέρα μετά αυτή την είδηση;
Πως γίνεται ο ελληνικός λαός να μαθαίνει πάντα τελευταίος τα νέα;
Είναι πολύ μυστήριες οι συνθήκες οι οποίες επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Πολλά γεγονότα από αυτή την σύλληψη, κατ΄άλλους απαγωγή, δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα.
Κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδι των Τούρκων ώστε να ζητήσουν ανταλλαγή, δηλαδή να δώσουν οι τούρκοι τους δικούς μας πίσω και εμείς να δώσουμε πίσω σε αυτούς, τους δικούς τους (αυτούς που ήρθαν Ελλάδα για να ξεφύγουν από την οπερέτα του Ερντογάν την νύχτα του πραξικοπήματος).
Η κυβέρνηση μας κρύβει κάτι;
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση, σε όλα τα σημαντικά θέματα κάνει ότι μπορεί, ώστε να κρατήσει κρυφή την ατζέντα της. Το πρόβλημα είναι ότι η ατζέντα της κυβέρνησης ποτέ δεν είναι καλή για τους πολίτες.
Άραγε τι μας περιμένει αυτή την φορά;
Να σας θυμίσω ότι για το Σκοπιανό μάθαμε την τελευταία στιγμή. Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις μεταξύ των ΥΠΕΞ των δύο χωρών.
Οι πολίτες έμαθαν για αυτές τις συζητήσεις όταν αυτές έφτασαν σε ένα οριακό σημείο!
el.gr


Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου