22 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ :ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ












ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΝ Ν.Δ, ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ,  κ.α


Δείτε ο βουλευτής της Χ.Α τους αποκαλεί "προδότες- σταμάτα ρε προδότη - πουλημένοι.. " κάτι που καθημερινά κάνει κάθε ελληνας απο 15 χρόνων μέχρι 95.

 Αμέσως μετά  οι αλλοι βουλευτές (οι περισσότεροι του προδοτικού τόξου της Μακεδονίας) του  ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ μαζεύτηκαν επιθετικά  γύρω του,  προκειμένου  να τον εκνευρίσουν και να δημιουργήσουν τετελεσμένο γεγονός ,ενω παράλληλα ο πρόεδρος της βουλής καλεί άδικα και αδικαιολόγητα την φρουρά.

 Ο πρόεδρος της βουλής απαξίωσε έναν βουλευτή παράνομα και αντισυνταγματικά.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οπαδός της Χ.Α για να "δεί" και να διαπιστώσει αυτήν την εγκληματική αντισυνταγματική αδίκία σε βάρος ενός εκλεγμένου βουλευτή απο τον λαό -αυτήν την αλήθεια που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί.

Την τρομοκράτία που ασκούν σε βάρος του λαού με την χρήση των ΜΑΤ την εφαρμόζουν και στη βουλή οι ΣΥΡΙΖαίοι.

Προς την πλευρά του Λαγού κινήθηκαν φεύγοντας από τα έδρανά τους βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ την ίδια στιγμή ο Γ. Λαγός παρέμεινε σχεδόν στην θέση του.
 
Το επεισόδιο το "δημιούργησε" μάλλον  ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης για να διακόψει την συνεδρίαση ; ενώ αμέσως έκλεισε και τα μικρόφωνα αδικαιολόγητα, δεδομένου οτι χειρότερα επεισόδια έχουμε δεί άπειρες φορές μέσα στη βουλή  με πρωταγωνιστές όλους τους άλλους, των άλλων κομμάτων.

Απο την άλλη πλευρά θα πρέπει να επισημανθεί οτι και η Χ.Α είναι κομμάτι του συστήματος, διότι  θα μπορούσε να προκαλέσει άμεσα  εκλογές για την πτώση του μαύρου καθεστώτος του αριστερόστροφου φασισμού και της γενοκτόνιας των ελλήνων συνταξιούχων, των παιδιών και των εγκονιών τους με το κόψιμο του ΕΚΑΣ και της συνταξης της πείνας. κ.α.


 ΔΕΙΤΕ  ΤΟ
.

https://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Καυσόξυλα δρύς σόμπας
Δώστε μας τώρα παραγγελία
για την νέα χρονιά 2018
για καλύτερη τιμή.
... Δείτε περισσότερα
Κ. Ξυλοθερμ""Πώληση: Χοντρική λιανική - Δυτ. Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου