Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Πέθανε ο εκδότης Γιώργος Κουρής του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ της προπαγάνδαςΠέθανε ο εκδότης Γιώργος Κουρής του ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ της προπαγάνδαςΠέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 81 ετών, ο εκδότης Γιώργος Α. Κουρής, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, τον γιο του Ανδρέα και τα εγγόνια του.
Ερώτημα είναι, αν μαζί του πέθανε και  ο 40χρονος "ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ"της ταλαιπωρίας του αργού μνημονιακού θανάτου του λαού, και της σημερινής γενοκτονίας που βιώνει.

Ο Γιώργος Κουρής γεννήθηκε στο 1937 στο Αργοστόλι. Εκεί εξέδωσε και την πρώτη του εφημερίδα, με τον αδελφό του Μάκη.

Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου και εξέδωσε τη «Νέα Εφημερίδα», την «Αυριανή», του Αυριανισμού και της προπαγάνδας την εφημερίδα «Ο Φίλαθλος», τη «Star», τον «Δημοκρατικό Λόγο», τη «Νίκη» και την «Kontra News». Ακόμη ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα, Ράδιο Θεσσαλονίκη και Sprint FM.

Ακόμη , είχε ιδρύσει τον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 29 και μετά τη μετατροπή του στο σημερινό Star Channel το 1993, συνέχισε με την ίδρυση του Καναλιού 5 που μετεξελίχθηκε σε Alter Channel, του Extra Channel αμέσως μετά, ενώ το 2012 δημιούργησε το Kontra Channel και την ιστοσελίδα Kontranews.gr. η οποία στήριζε το σημερινί μαυρο ΤσιπροΚαμμενο γενοκτόνο καθεστώς .

Ο Γιώργος Α. Κουρής ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.

Η κηδεία του θα γίνει στην Κεφαλονιά, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου