18 Απριλίου 2018

«Επίθεση» του Πάνου Καμμένου στους νέους που ύψωσαν την ελληνική σημαία στις βραχονησίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

.

Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας από την Βουλή

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένιος, αναφερόμενος στα περιστατικά της ύψωσης της σημαίας από νεαρούς σε βραχονησίδες στο σύμπλεγμα των Φούρνων, δήλωσε ερχόμενος ουσιαστικά σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έψεξε την ενέργεια:
 «Ο όρκος που δίνουν οι στρατιωτικοί είναι να φυλάττουν τις σημαίες και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου πρέπει να την υπερασπιστεί. Να το ξέρετε ότι θα σας καλέσουμε να την υπερασπιστείτε. Και θα σας δώσουμε και δυο G3 να την υπερασπιστείτε. Η σημαία είναι σύμβολο. Και η προβολή σημαίας είναι ισχυρή πράξη εθνικής κυριαρχίας.
Όταν την τοποθετεί κάποιος κάπου θα πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας δια της προβολής του εθνικού συμβολου είναι και αυτός που την κάνει  να μπορεί στην συνέχει να την στηρίξει. Σημαίες έχουν μπει εκεί που πρέπει να μπουν και τις υπερασπιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας. Δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης. Τα νησιά μας προστατεύονται από τις διεθνείς συνθήκες».
Άραγε έτσι θα «τσακίσουμε» τους Τούρκους, όπως είχε πει ο κ. υπουργός, οποία ειρωνεία, από την Ικαρία;
Δείτε ΚΑΙ τα δύο βίντεο. Το πρώτο από το 5.09:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου