Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Πίστεψε στο «δεν πληρώνω» με ΣΥΡΙΖΑ και τώρα καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ για διόδια 420 ευρώ με ΣΥΡΙΖΑ

Μαιος13
Θυμάστε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», το οποίο υποστήριζε με όλες τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση;

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ένας από εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν πως ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κυβερνώντος – πλέον – κόμματος, θα έμεναν πιστοί στα λεγόμενά τους.

Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ στην εφορία, για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ!

Το απίστευτο αυτό πρόστιμο πρέπει να πληρώσει για τις 130 φορές που πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, από το 2013 έως τα μέσα του 2015. Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση της εφορίας, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.500 ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ συνολικά θα πληρώσει 22.000 ευρώ, με τα περαιτέρω πρόστιμα και τις προσαυξήσεις για το διάστημα αυτό.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο υποστηρικτής στου κινήματος «Δεν Πληρώνω», απευθύνει κραυγή αγωνίας, λέγοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και ότι, όντας, άνεργος, δεν έχει τρόπο να ανταποκριθεί στο ποσό αυτό.
Απο true.gr
ΠΗΓΗ: apocalypsejohn.com

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.
 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα
Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
βιολογικό - βουνού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου