20 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ "Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΚΑΛΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ







Το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηναίων
Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας συγκαλεί εκτάκτως αύριο ο Γιώργος Καμίνης με μοναδικό θέμα συζήτησης τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη τη σύγκληση του συμβουλίου, που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 17.00, στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Υπενθυμίζουμε
«Αληθινό πατριώτη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας τη στήριξή του σε αυτόν, έπειτα από την κριτική που δέχτηκε με αφορμή την παρέμβαση που έκανε για το Σκοπιανό.

Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο κ. Καμίνης στο λογαριασμό του στο twitter.

Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ.Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, αφού τόνισε την ανάγκη να βρεθεί πώς θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, σημείωσε ότι πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας.

«Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγη

  http://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου