Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών το έγκλημα της μεταβίβασης και του τελευταίου 5% του ΟΤΕ, ενός οργανισμού κορυφαίας στρατηγικής σημασίας για την  άμυνα και την ασφάλεια της χώρας στην κρατική Deutsche Telekom AG.  Το ύψος της συναλλαγής που ονομάστηκε …”ιδιωτικοποίηση”, διαμορφώθηκε σε 284.051.959,81 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι στις 20/03/2018 η κρατική Deutsche Telekom άσκησε το δικαίωμα πρώτης άρνησης για την απόκτηση 24.507.520 κοινών ονομαστικών μετοχών του ΟΤΕ, όπως προβλέπεται σχετικά στην απαράδεκτη συμφωνία μετόχων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom AG, στην οποία προσχώρησε και το ΤΑΙΠΕΔ.

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Credit Suisse International, τσεπώνοντας αξιοσέβαστα ποσά, ενήργησαν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ στο ξεπούλημα και η Δικηγορική Εταιρεία Λαμπαδάριος και Συνεργάτες ως νομικός σύμβουλος με τον ίδιο προσανατολισμό.

Το ελληνικό δημόσιο δεν θα έχει πλέον την ελάχιστη δυνατότητα ελέγχου του κεντρικού συστήματος τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, οι οποίες περνάνε στον απόλυτο έλεγχο του 4ου Ράίχ που με σταθερά άλματα προωθεί την κατάλψη στρατηγικών τομέων της ελληνικής οικονομίας και ολόκληρης της χώρας. Το τραγικό είναι ότι, και το έγκλημα αυτό, όπως και άλλα παρόμοια, περνάνε στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ, τα οποία βομβαρδίζουν τον κόσμο με ψέμματα και θεάματα τύπου survivor, όλα στοχευμένα στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την επιχείριση υφαρπαγής, κλοπής, και καταστροφής της χώρας μας, μέσω της βελούδινης οικονομικής κατοχής.

 πηγή