11 Ιουνίου 2018

Η πόρνη ναζιστική Γερμανία θέλει ανεξάρτητη Μακεδονία με έξοδο στο Αιγαίο -Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ



ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ  ΝΟΤΙΩΝ  ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τα έχουμε πει εδώ και καιρό. Οι Γερμανοί είναι πίσω από το σχέδιο διαμελισμού της χώρας. Πιστό οργανο τους ο πολιτικός αλάμπουρας Τσίπρας και ο εγκλωβισμένος από τα κακουργήματα του Καμμένος σύρεται από πίσω……

ΦΡΑΣΕΙΣ του Ιωάννη Μάζη –
«Δανειζόμενος την σχετική πραγματολογία από τον ιστορικό δρα Η. Ηλιόπουλο, δεινό μελετητή –μεταξύ άλλων– και του φαινομένου των γερμανικής εμπνεύσεως εθνοκρατικών αποσταθεροποιήσεων, υποστηρίζω ότι οι γερμανικές και οι εταιρικές τους «ευρωπαϊκές ελίτ» έχουν επιλέξει μια συγκεκριμένη βαλκανική πολιτική: την μοριοποιήση και πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων.»                    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ !

Αμφιβάλλουμε αν οι Αμερικάνοι καίγονται για τα Σκόπια . Ούτως η άλλως έχουν μια τεράστια βάση στα σύνορα με το Κόσοβο τι άλλο να θέλουν ; Οπως είναι γνωστό το σχεδιασμό στην Ευρώπη τον έχουν οι Γερμανοί αυτοί είναι που λυσσάνε με τα Βαλκάνια εδώ και εκατό χρόνια.   Δε μπορει να διαμελιστει ετσι ενα κρατος απο τη στιγμη που ολοι μας θεωρουμε οτι ειμαστε ενα εθνος.ως 75% κρητικος και 25 % μικρασιατης,δεν εχω διαφορα απο το μακεδονα και τον ηπειρωτη. Δε βρισκω τον τροπο ακομη και για τους συριζανελ να προχωρησουν σε μια διχοτομηση της χωρας.   Τα Σκόπια είναι ένα τίποτα στον χάρτη. Αυτό που θέλουν είναι να χάσει εδάφη η Ελλάδα να δοθούν ως αντιπαροχή σε Τούρκους για το κουρδικό και δημιουργία προτεκτορατου (Σκόπια) που θα βάλει χέρι στα ενεργειακά του Αιγαίου. Πολλοί ελληνόφωνοι θα τους κάνουν πλάτες αρκεί να πέφτει ένα καλό μηνιατικο. Οτι γινεται στα Βαλκανια το υποκινει το Γερμανικο πολιτικο-βιομηχανικο κατεστημενο .   (Οι απογονοι αυτων που χρηματοδοτησαν και στηριξαν το 3ο Ραιχ) Οι ηθικοι αυτουργοι του Κομμουνισμου ,οι ανθρωποι που χρηματοδοτησαν την Οκτωμβριανη επανασταση … Οι βασικοι αρχιτεκτονες της διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας,της μετατροπης της Χωρας μας σε ανισχυρη χρεωκοπημενη  μπανανια ειναι η Γερμανικη βιομηχανικο-πολιτικη ελιτ ,οι απογονοι δηλαδη των ναζιστολαγνων που χρηματοδοτησαν   τον Χιτλερ…

Τι να πει ομως κανεις απ τις πολιτικες ηγεσιες τις Ελλαδος;ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΣΗΜΙΤΗ(Αν δεν απατωμαι εχει αδελφο,τροφημος των Γερμανων,)ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ το ιδιο,Σαμαρας,αγκαλια με την Μερκελ,Παπανδρεου,χοροκαι υψηλη,φιλια με τον Τζεμ.Τσιπρας,Τριανταφυλλα και γαρυφαλλα με τον Τουρκο στην Σμυρνη.Κραμανλης Κουμπαριο με τον αρχιεγκληματια Ασιατη,Και επονται οι δευτεροι τη ταξει.Και το μονο που τοσα σκανδαλα οικονομικα και Εθνικα που συνεβησαν και καθημερηνα συμβαινουν και ουδεις δεν οδηγηθηκε στο εκτελεστικο η εστω στην Φυλακη φαντασου ποσο βαθια εχει φθασει η σαπηλα της πολιτικης μας ζωης.
Θα προτεινα λοιπον οσοι ειναι νομοταγεις,τιμιοι,ηθικοι,Ελληνες στην ψυχη και στο Σωμα και οσοι πιστευουν στα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη να χαρακτηρισθουν οτι ανηκουν σε εγκληματικη οργανωση οι αντιθετοι δλπ,απατεονες,μιζαδοροι,κλεφτες,ανθελληνες,προδοτες,ατολμοι και δειλοι ειναι οι εντιμοι του συστηματος.

Stefan Troebst, σύμβουλος της FUEN, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων και αντιπρόσωπος του Γερμανικού ΥΠΕΞ στα Σκόπια μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας:

»Στον μόλις 1912 εξελληνισθέντα Βορρά θα είναι άραγε οι εναπομείναντες Νοτιοσλάβοι ή οι Τούρκοι ή οι εκεί διαβιούντες Πομάκοι ή οι Αρωμούνοι, οι Μεγλενοί, οι Αλβανοί, οι Σαρακατσάνοι, οι Σεφαρδίνοι, οι Ρωμα, οι Γύφτοι ή οι Γιουρούκοι ή ποιοί άλλοι που πρώτοι θα αξιώσουν τα μειονοτικά τους δικαιώματα ως πρώτο στάδιο της ίδιας της κρατικής υπάρξεως τους ή της ενώσεως τους με ένα εκ των κοινοτικών κρατών.»

Εικονίδιο

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ @ΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:  Εγγραφή του Γερμανικού χρέους στον Προυπολογισμό του Ελληνικού Κράτους, άμεση προσφυγή στα Διεθνή Διαιτητικά Δικαστήρια για τον διακανονισμό της καταβολής των δόσεων που χρωστάνε από τις αποζημιώσεις. 

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΟΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!!..

 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ.

Εικονίδιο


elatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου