28 Ιουνίου 2018

Αμάν πια αυτοί οι ακροδεξιοί, κυρία Δούρου μου...



Προς την αξιότιμον Κυρία Ρένα Δούρου 
Συντρόφισσα και Περιφερειάρχισσα [και όχι μόνον]

Να με συμπαθάτε κυρία μου αλλά με όλο το  σέβας που σας έχω, δεν αντέχω άλλο πλέον και θα σας τα πω...
Λοιπόν, σεβαστή και αγαπητότατη κυρία μου, δεν μπορώ να ακούω παντού γύρω μου να σας κατηγορούν και να σας αποκαλούν "γαϊδούρου" -εσάς μια πασιονάρια, μια μπουμπουλίνα του σοσιαλισμού, που αν δεν είχατε βγει μπροστά να προτάξετε τα στήθια σας απέναντι στους φασίστες, τώρα μπορεί και να ήτανε ακόμα η Μακεδονία Ελληνική, ενώ οι Αλβανοί να μην τολμούσαν καν να κάμουν λόγο για τη Μεγάλη Αλβανία, που θα φτάνει ως την Πρέβεζα κι ακόμα παρακάτου.

Χάρις όμως σ' εσάς και στους γενναίους συντρόφους σας, τώρα πια ο αγώνας μας δικαιώθηκε και μάλιστα στους Ψαράδες, στο τιμημένο χωριό της εργατιάς, όπου οι αείμνηστοι κόκκινοι καπεταναίοι, συμφώνησαν με τα ταξικά αδέρφια μας τους Ματσεντόνσκι, να σιάξουν τη Μακεδονία του Αιγαίου, που θα έφτανε μέχρι την Τουμπα, όπου θα κάναμε τον ΠΑΟΚ, ΣΛΑΒΟΚ...

Κι όχι μόνον αυτό κυρία συντρόφισσα μου αλλά έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται, επειδή λέει για να πάνε από τη μια μεριά του κεντρικού δρόμου της  Μάνδρας στην άλλη, πρέπει να ξέρουν κολύμπι!

Ναι, ρε... Να κολυμπήσετε!
Δεν φτάνει που η τιμημένη ηγεσία μας σας εξασφάλισε παραλίες ένα μέτρο έξω από τις πόρτες σας και καθαρισμένες απ' τις τσούχτρες μάλιστα, εσείς έχετε τα μούτρα να γκρινιάζετε.

Αμαν πια αυτοι οι ακροδεξιοί κυρία Δούρου μου.
Όσα και να τους προσφέρεις πάλι παραπονούμενοι θα βγουν!    


 Φωτομονταζ των οπαδων του ΠΑΟΚ, για να σπιλωθει η τιμη της αριστερας....
Κι έρχομαι τώρα εγώ και σας ερωτώ, καλή μου κυρία [ή μήπως καλή μου συντρόφισσα;]
Είναι σωστό να κατηγορούν τώρα εσάς, επειδή λέει πλημμύρισε η Μάνδρα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο, ενώ τόσοι και τόσοι περιφερειάρχες πριν από εσάς, έξυναν τα απαυτά τους, αντί να φτιάξουν κανα αντιπλημμυρικό, να βρει την υγεια του ο κοσμάκης;
Δεν κατάλαβα;

Ποια νομίζουν ότι είστε εσείς και τι φαντάζονται ότι βγήκατε να κάμετε στον θώκο της περιφέρειας;
Δεν φτάνει δηλαδή που τους φέρατε τον σοσιαλισμό και επιπλέον [αν δώσουμε βάση στις κακές γλώσσες] γιομίσατε και το δημόσιο με άξια στελέχη, κόκκινα σαν το γαρύφαλλο του Μπελογιάννη, ζητάνε και τα ρέστα από πάνου;
 
Δεν χωράει αμφιβολία κυρία μου.
Πρόκειται για ακροδεξιούς που έχουν βαλθεί να ετοιμάζουν προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ανατροπή του πολιτεύματος. Και πολύ σωστά το λέει ο νεοσύντροφος σας κύριος Καμένος, να επέμβει μια διμοιρία εισαγγελέων και να τους χώσουν όλους μέσα.
Και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επίσης.
Διότι δεν ξέρετε...
Μπορεί αύριο να γίνει καμια πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη. Μην έχουμε τον φόβο να βγουν οι ασπρόμαυροι αλήτες στους δρόμους και να μας ξεχέζουν πατόκορφα.
Κλείστε τους απο τώρα λοιπόν στις φυλακές και υποβιβάστε καμιά δεκαριά κατηγορίες τον ΠΑΟΚ. 



Ορίστε!
Φως-φανάρι... Χρυσαυγίτισσα μεταφέρει ξερόκλαδα, για να τροφοδοτήσει τις φωτιές, που θα ανάψουν οι ακροδεξιοί προπαρασκευάζοντας την ανατροπή του πολιτεύματος.




Κι εδώ βλέπουμε μια ακροδεξιά οπαδό του Πανμανδραϊκού, που φοράει γαλάζιο μπλουζάκι στα χρώματα της [θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου] Ελληνικής σημαίας και προπονείται στις υποβρύχιες καταστροφές, ώστε να είναι έτοιμη όταν ο Μπαρμπαρούσης θα δώσει το σύνθημα για την "έφοδο στα θερινά ενυδρεία" της Αττικής. 



Κι εδώ ακόμα παρατηρούμε τις προβοκατόρικες ενέργειες των ακροδεξιών οδηγών, που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στο "ότι να' ναι", προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις ότι τάχα μου η Αττική είναι απροστάτευτη στις νεροποντές.

Στη μπουζού κυρία Δούρου μου... Κατευθείαν στη μπουζού.
Κι αν θέλετε να τους τσακίσετε εντελώς το ηθικό, να τους υποχρεώνετε μια φορά το μηνα να οργανώνουν ακροδεξιό gay-pride, μασκαρεμένοι όλοι σε λιλίκες [και οι γυναίκες σε νταλικιέρηδες...]
Μόνον έτσι μπορούν να καταλάβουν οι φασίστες, τι έχει κάμει για εμάς ο σοσιαλισμός.
Όχι που έχουν μούτρα να λέγουν ότι είσαστε πρώτη και καλύτερη στις λεσβοτρανσοπαράτες ενώ δεν πηγατε ούτε μια φορά εκεί χάμου, στη Μάνδρα, να ελέγξετε αν έχει γινει τίποτα για να μην ξαναπνιγεί ο κοσμάκης.
Κατάλαβες κυρία μου, θράσος που το 'χουνε οι ομοφοβικοί;   



Τώρα θα μου πεις...
- Και σαν τι να έκαμα εγώ ρε παιδιά μέσα σε έξη μήνες, μόνο; Να τα βάνω δηλαδή με τον Τραμπ και την κλιματική αλλαγή;
Εδώ κοτζάμ διαπλεκόμενοι εργολάβοι και δεν μπορούν να σιάξουν ένα κομμάτι δρόμο στα δέκα μέτρα. Και τρέχουν οι άνθρωποι να πουλήσουν τα χωράφια των παππούδων τους, για να αποτελειώσουν τα έργα τους στην εθνική οδό, που μας έχουν κοστίσει, ίσαμε τώρα, 1.000.000 εβρά ο πόντος.
Με μένα θα τα βάλετε;
Και πολύ σωστά θα τα πείτε κυρία Δούρου μου.
 
Αλλά βλέπετε αυτοί οι ακροδεξιοί καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα.
Δεν βλέπουν τα αθάνατα έργα σας που θα μείνουν στην ιστορία, όπως λόγου χάριν το ότι μπορούν πλέον ο Μήτσος και ο Κίτσος να αποχτήσουν ένα δικό τους παιδάκι ή το ότι η μισή Θεσσαλονίκη μπορεί πλέον να χορεύει ελεύθερα ζούμπα μπροστά από τον Λευκό Πύργο ή το γεγονός ότι ο αρχισύντροφος, ο αρχιλεβέντης μας, φόρεσε επιτέλους γραβάτα ή... ή... ή..., έχουν τα μουτρα να παραπονιούνται επειδή λέει το survivor, απο δω και στο εξης, θα παίζεται στη Μανδρα, με άνδρες των Ο.Υ.Κ [Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών των Ειδικών Δυνάμεων]

Μην χάνετε όμως το κουράγιο σας και το ηθικό σας κυρία Δούρου μου.
Εμείς όλοι που σας αγαπάμε καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να τα βάλετε, ούτε με τον Θεό, ούτε με τον Τραμπ, ούτε με τον ΠΑΟΚ.
Γι αυτό και τους έχουμε γραμμένους αυτούς τους ακροδεξιούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Αστε τους να λένε...
Εμείς είμαστε εκ γενετής συριζαίοι και θα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν είναι να μας φάνε τα πιράνχας, στη Μαγούλα.

Α, και κάτι ακόμα...
Μην ξεσυνερίζεστε αυτά που λένε για το κόμμα του Καμμένου. Όσοι και να σας φύγουν από δαύτους, θα βρείτε άλλους τόσους πρόθυμους κολυμβητές, να τους αντικαταστήσετε. Ο σοσιαλισμός δεν κινδυνεύει από λίγες χιλιάδες χωριάτες, που μπορεί να πνιγούν στο σαλόνι τους, με την πρώτη βροχή του Οχτώβρη.
Άλλωστε ξέρετε εσείς...
Έτσι και το παρακάνει ο ακροδεξιός Θεός με τις βροχές, θα γυρίσετε και θα πείτε στους βρεγμένους χαχόλους, ότι αν κυβερνούσε ο Μητσοτάκης τα πράγματα θα ήσαν χειρότερα [και θα έχετε και δίκιο!]   

Αυτά προς το παρόν αγαπητότατη κυρία Δούρου μου και σας εύχομαι ένα στεγνό και ηλιόλουστο καλοκαίρι. Κι αφήστε αυτούς τους ακροδεξιούς να τρώνε τα λυσακά τους. Δεν βαριέστε...
Του χρόνου θα δώσετε το πρωτάθλημα στον Αστέρα Σκοπίων, για να σκάσουν όλοι τους...

Με σεβασμό και εκτίμηση
Ο βατραχάνθρωπος σας


Ιδού και η απόδειξις...
Ακροδεξιοί ετοιμάζουν προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ανατροπή του πολιτεύματος, μετατρέποντας τους δρόμους σε λαϊκά κολυμβητήρια [τουλάχιστον καθαρίσανε από τις τσουχτρες;]



 
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου