07 Ιουνίου 2018

Καμαρώστε τον αγράμματο μαστουρομενο σύμβουλο του Τσίπρα που δεν ξέρει την Ιστορία μας αλλά ούτε και την σέβεται.. Αρχιτεμπέλη Καρανίκα είσαι τελείως βλάκας απορω για πόσο ακόμα θα σε πληρώνουμε για να λες τέτοιες ''πατάτες''.....


 Μία νέα επίθεση κάνει ο Νίκος Καρανίκας προς τον λαό που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια μέσω μίας δημοσίευσής του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμμέσως ο Καρανίκας απευθύνεται προς τον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας ότι αυτά που λέει ο κόσμος και η υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας αποτελούν εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες.

Το κείμενο που ανάρτησε:

<<...και εμείς από την βόρεια Ελλάδα είμαστε, αλλά εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες δεν λέμε (διαβάζω τι γράφουν κάποιοι συγχωριανοί μου και στεναχωριέμαι για την κατάντια τους...)

Από το πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με την γείτονα χώρα λόγω ονόματος.
Επίσης οι φασιστικές κορόνες που μιλάνε για πόλεμο ας κάνουν κράτη γιατί ως φασίστες πούλησαν όλη την χώρα... και ηττήθηκαν το '40.
Ας μην ξεχνάμε τι ρόλο έπαιξαν οι εθνικιστές και οι φασίστες στον πόλεμο του '40...
Τώρα, η επανεμφάνιση των φασιστών γίνεται στο όνομα της Μακεδονίας, της πατρίδας... για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε επειδή πατάνε στο συναίσθημα του πατριωτισμού.
Αντιθέτως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι φασίστες και οι εθνικιστές με τους χειρισμούς τους οδηγησαν όλη την Ευρώπη και τον κόσμο να αποκαλούν την γείτονα χώρα σκέτο 'Μακεδονία'.
Η σημερινή κυβέρνηση έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό με την γείτονα χώρα και το κάνει με διεθνής όρους, με ευρωπαϊκή προοπτική και με σκοπό την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, την κοινη ιστορία και τον πολιτισμό της συνεργασιας.


Διαβάστε την συνεχια: ΕΔΩ


Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου