03 Ιουλίου 2018

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ...



Eahatzisavvas Eah

Η προδοσία της Μακεδονίας είχε και «Νονό» ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: https://www.edocr.com/…/H-prodosia-ths-Makedonias-eixe-kai-…

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)


https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36468175_10215688715308483_6710784965757370368_n.jpg?_nc_cat=0&oh=3f6bbbd8401f90336ab87bd579e260dd&oe=5BACF305
Η προδοσία της Μακεδονίας είχε και «Νονό»
Οι άνθρωποι των Τούρκων και πληρωμένοι ποικιλοτρόπως ανθέλληνες πολιτικοί (και είναι πολλοί αυτοί οι «Έλληνες» πολιτικοί προδότες της χώρας μας), για να μας προδώσουν πρώτα μας εξαπάτησαν, και εννοώ όλους εμάς, ανεξάρτητα πολιτικού χώρου ψηφοφόρους, Έλληνες πολίτες της χώρας μας, πατριώτες, για να προδώσουν την χώρα μας, και εμείς τους αφήσαμε, και συνεχίζουμε να τους κοιτάμε στα μάτια. 


Ο «Νονός» του ονόματος «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» ήταν ένας «Έλληνας» που η διοίκηση της ΕΥΠ προστάτευσε, να μην εκτεθεί, να μην μάθουν οι Έλληνες, όταν αυτός έκανε κρουαζιέρα με πολυτελέστατο Γιοτ κουμπάρου του Σουλτάνου τους Ρετζέπ Tαγίπ Ερντογάν.
Αυτό έλαβε χώρα όταν έδωσα σήμα με πληροφορίες στην Διοίκηση της ΕΥΠ, για συγκεκριμένο σκάφος, για συγκεκριμένη προσέγγιση σε Ελληνικό νησί-λιμάνι επιβαίνοντες την Οικογένεια του και μαζί τον αδήλωτο πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδος.
 

Η ΕΥΠ αντί να τους κάνουν «τσακωτούς» προβαίνοντας σε έλεγχο ειδικά τα στοιχεία του αδήλωτο επιβάτη, π. Πρωθυπουργό της χώρα μας στου κουμπάρου του Ερντογάν το Γιοτ, η ΕΥΠ τους ειδοποίησε να λύσουν κάβους και να φύγουν…!!!
 

Προφανώς διότι το μυστικό τους είχε αποκαλυφθεί από εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα όσο δρούσα ως μυστικός πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία και αλλού, και αυτό δεν το ήθελαν να γίνει γνωστό στους Έλληνες, όπως πολλά άλλα βλ. Λαθρομετανάστευση με την εμπλοκή και συνδρομή Ελλήνων ένστολων, πολιτικών και επιχειρηματιών, παραεμπόριο ελληνικών Visa Schengen κ.α. υποθέσεις που έχουν βάλει σε σκοτεινά συρτάρια η ΕΥΠ και Εισαγγελείς της χώρας που κατάντησαν Κολομβία των Βαλκανίων.
Αυτήν την απόρρητη πληροφορία γνώριζε μόνο ο χειριστής μου στην ΕΥΠ «Τάσος» και η διοίκηση της ΕΥΠ, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί αμέσως μόλις επιβεβαίωσα την πληροφορία που είχα λάβει. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ…εφόσον μπορούν φυσικά…αλλιώς να βγάλουν όλοι τον σκασμό και να κρυφτούν όπως ξέρουν να κάνουν τα πολιτικά λαμόγια, λινάτσες και μπινέδες όλοι, Προδότες !!!
Αυτός ήταν και ο «Νονός» της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός της χώρας. 


ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, Συγκεκριμένα κατά το απόρρητο Κρυπτομήνυμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα το οποίο έχει σταλθεί την Παρασκευή στις 4 Δεκεμβρίου 2009, γράφει ξεκάθαρα ποιος και πως έχει οργανώσει και προτείνει ως «Νονός» την ονομασία των Σκοπίων να είναι η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός της χώρας μας που πρότεινε το όνομα των Σκοπιανών να είναι το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
Αυτό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια μυστικής συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γιώργος Παπανδρέου με τον τότε αναπληρωτή γραμματέα του ΝΑΤΟ Στάινμπεργκερ την Τετάρτη στις 2 Δεκεμβρίου 2009. 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
«Συνάντηση του αναπληρωτή γραμματέα του Steinberg με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Παπανδρέου
…..Ο Παπανδρέου δήλωσε στον Steinberg ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης με τον ομόλογό του από την πΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι μέσω μιας σειράς διμερών συνεδριάσεων και επικοινωνίας καθώς και μέσω των κύριων διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Νίμιτς. Ο Παπανδρέου πίστευε ότι είχαν θεωρήσει ότι η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» θα ήταν ένα αποδεκτό όνομα και έπρεπε να βρουν λύσεις και στα άλλα ζητήματα όπως το πού και πώς θα χρησιμοποιηθούν. Ο κ. Παπανδρέου είπε στον Γκρουέφσκι ότι η θέση της χώρας του για την «erga omnes» δεν ήταν μια προσπάθεια να τους αναγκάσει να αλλάξουν το σύνταγμά τους, αλλά μάλλον να είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει ένας δεύτερος γύρος των προσπαθειών των Σκοπίων για αναγνώριση με το συνταγματικό της όνομα. 


Το κλειδί για την Ελλάδα ήταν ότι αυτό το όνομα θα χρησιμοποιηθεί από διεθνή θεσμικά όργανα, τρίτους φορείς και σημαντικές διμερείς σχέσεις και ότι το θέμα επιλύθηκε μία για πάντα. Πρότεινε στον Γκρουέφσκι να εγκαταλείψουν τα ζητήματα ταυτότητας και γλώσσας και να μην το κάνουν θέμα.
Ο πρωθυπουργός θεώρησε ότι υπήρξε κάποια θετική ώθηση στην πρώτη του συνάντηση με τον Γκρουέφσκι, αλλά στον δεύτερο γύρο ο Γκρουέφσκι ήθελε ένα διαφορετικό όνομα και επέμεινε ότι το όνομα και η ταυτότητα έπρεπε να είναι μακεδονική. 


Επιπλέον, την επομένη της συνάντησης της Πρεσπών, ο Γκρουέφσκι έκανε δηλώσεις για το τι δήθεν είχε πει ο Παπανδρέου στη συνάντησή τους. Αυτό έθεσε την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση, δήλωσε ο Παπανδρέου στον Steinberg…………συνέχεια…………
 

Ο Steinberg χειροκροτεί τις προσπάθειες του Παπανδρέου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, αλλά παρότρυνε ότι αυτό δεν θα υποκαθιστά την πρόοδο. Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να καθιερώσει σαφείς και έγκυρους διαύλους επικοινωνίας, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι σύγχυση των δημόσιων και ιδιωτικών μηνυμάτων.
Συμφώνησε ότι τα ένστικτα του Παπανδρέου για να επιτευχθεί συμφωνία για το όνομα και να εγκαταλείψουν τα ψευδολογικά ζητήματα της γλώσσας και της ταυτότητας μέχρι τώρα είναι τα σωστά.
Ανέφερε επίσης ότι το θέμα erga omnes θα είναι για τα διεθνή θεσμικά όργανα και τους σημαντικούς διμερείς φορείς να αποδεχθούν το συμφωνηθέν όνομα. 


Ο Στάινμπεργκ δήλωσε στον Πρωθυπουργό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμες, μεταξύ άλλων ενθαρρύνοντας τους Μακεδόνες να συνεργαστούν με τους Έλληνες για να επωφεληθούν από την είσοδο σε θεσμούς όπως η ΕΕ και το ΝΑΤΟ.



secret realtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου