26 Απριλίου 2018

Ο Κάρολος στην Ελλάδα για να επιτηρήσει αν συμπεριφερόμαστε καλά στους «μετανάστες» -...Γιά γέλια...αυτοί που είχαν σκλάβους και υπηρέτες όλες τις φυλές τής γής

Ο Κάρολος

Γιά γέλια...αυτοί που είχαν σκλάβους και υπηρέτες όλες τις φυλές τής γής


Ο πρίγκηπας της Ουαλίας και διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος

και η Δούκισσα του Κόρνγουελ, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, θα επισκεφθούν την Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, η Κρήτη θα είναι ο τελευταίος σταθός του ταξιδιού τους αφού θα ταξιδέψουν στη Γαλλία και θα επισκεφθούν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το ταξίδι τους θα διαρκέσει από 7 έως 11 Μαϊου ενώ την τελευταία ημέρα θα ταξιδέψουν στην Κρήτη. Εκεί, θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού ενώ θα παρευρεθούν σε φιλανθρωπική δράση υπέρ οικογενειών μεταναστών που βοηθούν στην ένταξή τους στην τοπική κοινωνία.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το cretalive.gr, μετά την επίσκεψη του στις Αρχαιότητες της Κνωσού, ο Κάρολος θα μεταβεί στις Αρχάνες και στα γραφεία της Αναπτυξιακής, όπου θα ενημερωθεί από τη Διοίκηση της για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους πρόσφυγες, ενώ ο διάδοχος του θρόνου θα δει και εργαζόμενους που ασχολούνται με την φροντίδα και την διαχείριση των προσφύγων.
 Βάρος στις συναντήσεις αυτές θα δοθεί στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό των προσφύγων και στη συνέχεια, μαζί με την Καμήλα θα έχει στο χώρο του παλαιού σχολείου των Αρχανών συνάντηση 6 διαφορετικών ομάδων προσφύγων, 6 ατόμων η καθεμία που θα τους δει για περίπου 6- 7 λεπτά την καθεμία.
EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου