27 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Πνίγουν» την Ελλάδα – «Καραβάνι» 40.000 παράνομων μεταναστών κατευθύνεται στον Έβρο (ΦΩΤΟ) ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Εκβιασμός για να παραδώσουμε το μισό Αιγαίο; Αν δεν τους εμποδίσουν, οι σκηνές θα είναι πρωτόγνωρες...
Καραβάνι 40.000 παράνομων μεταναστών οργανώνεται τους τελευταίους μήνες, με σκοπό να ταξιδέψει στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω Ελλάδας!
Το πιο πιθανό μάλιστα είναι οι περισσότεροι να μείνουν σε εμάς, ως είθισται.
Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος έχει αναλάβει διεθνιστική ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν παράνομοι μετανάστες κατά την διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ελλάδα, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.
Εδώ δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να «εισβάλλουν» και σίγουρα οι Τούρκοι θα χαρούν να τους βοηθήσουν, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, τους οποίους ανά πάσα στιγμή μπορούν να κινητοποιήσουν, με σκοπό την πρόκληση αναταραχών εντός ελληνικών συνόρων.
Για τα τηρηθούν ωστόσο τα προσχήματα οι τουρκικές µυστικές υπηρεσίες, ενημέρωσαν για την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Realnews, παρακολουθούν συστηµατικά fora και ιστοσελίδες που συντονίζουν την μετακίνηση «μεταναστών», από τις χώρες της Ασίας και της βόρειας Αφρικής.
Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η πρώτη στάση του «κονβόι» θα είναι ένας από τους συνοριακούς σταθµούς του Έβρου.
Συνεχίζει η Real News:
Σύμφωνα µε τα στοιχεία που έδωσαν οι Τούρκοι τόσο στην Ε.Ε. όσο και ειδικά στην ελληνική πλευρά (από την παρακολούθηση των µέσων κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψαν και την ΜΚΟ που οργανώνει αυτό το απίστευτο καραβάνι), περισσότεροι από 40.000 πρόσφυγες έχουν ήδη δηλώσει την επιθυµία τους να συµµετάσχουν στην πορεία τους προς τα ελληνικά σύνορα.
Θα τους εμποδίσει η Τουρκία ή απλά ενημερώνει, τύποις,  την Ελλάδα, η οποία θα τους υποδεχτεί με «ανοιχτές αγκάλες»;
Μήπως η όποια συνεργασία θα επιφέρει ανταλλάγματα στο Αιγαίο;
ΠΗΓΗ: Realnews
ΦΩΤΟ: eurokinissi
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου