15 Απριλίου 2019

Δεκανίκι του Τσίπρα ο Μεϊμαράκης. Θα ηγηθεί… κινήματος υπέρ της διατήρησης του Τσίπρα στην εξουσία.;

Φωτό αρχείου μας:FTEROFRAFOS

 Κάποιοι θέλουν να γίνει τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ και προσέξτε: Όχι να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να βρεθεί ένας σοβαρός πρωθυπουργός και πέντε σοβαροί υπουργοί από όλα τα κόμματα. 

Αλλά να γίνει η Νέα Δημοκρατία ο «απολογητής» της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Να γίνει απλά το δεκανίκι για να διατηρηθεί ο Τσίπρας στην εξουσία με τις ψήφους και τη στήριξη της ΝΔ, στο όνομα μιας δήθεν εθνική συνεννόησης. 


Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό, εσωτερικός χώρος και φαγητό
Biokott - Bioflorina Μαρμελάδες -Γλυκά κουταλιού- Λικέρ    κλικ ΕΔΩ
 



 Όλο και πιο κοντά στη διάσπαση πλησιάζει η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά όχι για το ΚΕΦΕνείο ή ποιος θα κάνει τις εκλογές. Αυτή τη φορά το πρόβλημα είναι ιδεολογικό, καθαρά πολιτικό και εκεί θα κριθούν πολλά. 


Το προσκλητήριο για… δήθεν ενότητα του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτό που βάζει νέες φωτιές στη Νέα Δημοκρατία καθώς ένα κομμάτι της βλέπει με καλό μάτι να γίνει «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ και ένα άλλο αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό. 


Μιλώντας από τη Λάρισα ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα ηγηθεί του… κινήματος υπέρ της διατήρησης του Τσίπρα στην εξουσία. 

Έστω κι αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ΝΔ. 

Κάποιοι θέλουν να γίνει τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ και προσέξτε: Όχι να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, να βρεθεί ένας σοβαρός πρωθυπουργός και πέντε σοβαροί υπουργοί από όλα τα κόμματα. Αλλά να γίνει η Νέα Δημοκρατία ο «απολογητής» της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Να γίνει απλά το δεκανίκι για να διατηρηθεί ο Τσίπρας στην εξουσία με τις ψήφους και τη στήριξη της ΝΔ, στο όνομα μιας δήθεν εθνική συνεννόησης. 


Ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Στην παρούσα φάση απαιτείται να βρούμε ένα κοινό σημείο συνεννόησης. Και προσέξτε, διότι πολλοί αυτό το παραφράζουν και εννοούν την «συνεννόηση» ως «συνεργασία» η ως «πρόσωπα». Και λένε πολλοί «να φύγει ο Τσίπρας». Το πρόσωπο είναι το πρόβλημα ή η πολιτική που ακολουθούμε; Εάν συμφωνήσουμε στις πολιτικές εγώ είμαι από αυτούς που θα υποστηρίξουν μεταρρυθμιστικές αλλαγές που πιστεύω». 


Κάλεσε δε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του ευρωπαϊκού δημοκρατικού τόξου να προσφέρουν με τις προτάσεις τους ώστε η χώρα να βρει τον βηματισμό της. Και γι’ αυτό ακριβώς, συμπλήρωσε, διεκδικώ η ΝΔ να είναι ενωμένη, δυνατή και να μπορεί να δώσει τις πρέπουσες προτάσεις και λύσεις».
Τι σημαίνει αυτό δηλαδή κ. Μεϊμαράκη; 
Γιατί δεν φταίει ο Τσίπρας; 
Αυτός δεν προωθεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; 
Αυτός δε επέλεξε τον Βαρουφάκη, τη Ζωή και τον Λαφαζάνη και κατέστρεψε τη χώρα; 
Αυτός δεν υπέγραψε το μνημόνιο; 
Αυτός δεν πήγε στο καταστροφικό δημοψήφισμα; 
Αυτός δεν έκλεισε τις τράπεζες; 
Αυτός δεν σε κορόιδεψε και αφού ψήφισες το Μνημόνιο το καλοκαίρι πήγε σε εκλογές κοροϊδεύοντας τον κόσμο και υφαρπάζοντάς του την ψήφο; 


Ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος φταίχτης. Αυτός είναι που πρέπει να απομακρυνθεί. 

Αν θέλει ο Μεϊμαράκης συναίνεση εμείς είμαστε μαζί του. 

Αλλά να φύγει ο Τσίπρας, να δημιουργηθεί μια πατριωτική κυβέρνηση που θα πάει να διαπραγματευτεί με ορθό τρόπο και θα προωθήσει σοβαρές προτάσεις. 


Προφανώς πρόκειται για ένα σχέδιο που προωθούν κάποιοι κύκλοι στη ΝΔ βάζοντας μπροστά τον Μεϊμαράκη. 

Κάποιοι που θέλουν να τα έχουν καλά με τον Τσίπρα και να έχουν ένα δεξιό κόμμα που θα είναι διαλυμένο. 

Τους βολεύει να κρατάνε το μαγαζάκι τους ανοικτό, ακόμη κι αν είναι ένα μικρό περίπτερο. 

Ντροπή τους. 

Αυτή δεν μπορεί να είναι παράταξη που εκπροσωπεί την κεντροδεξιά, τους νοικοκυραίους, τους άξιους. 

Αν κάποιοι οδηγήσουν τη ΝΔ στο να γίνει το δεκανίκι του Τσίπρα απλά θα υπογράψουν τη θανατική τους καταδίκη. 

Πηγή

Διαφημιστείτε ΕΔΩ : Προβάλετε την επιχείρηση σας, στους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τηλ.6978276141

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου