11 Απριλίου 2019

Χ.Αθανασίου : «Η μίζα είναι στα καθήκοντα ενός υπουργού»(βίντεο)

Χ.Αθανασίου (προφανώς εκ παραδρομής - ελπίζουμε... ): «Η μίζα είναι στα καθήκοντα ενός υπουργού»


Η  κυβέρνηση, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για το εάν « υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα».







Ο Χ.Αθανασίου δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ότι η μίζα εντάσσεται στα καθήκοντα του υπουργού και ως εκ τούτου οι τυχόν ποινικές ευθύνες των υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, έχουν παραγραφεί.

Πιστεύουμε ότι μάλλον δεν κατάλαβε καλά ή δεν άκουσε καλά την ερώτηση που του έκαναν από το κανάλι της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:




Με αφορμή την τοποθέτηση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, το Μαξίμου σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι «Μετά τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis». 



Μάλιστα, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για το εάν « υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα».

Μετά τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για το σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis.


Πηγή

https://attikanea.blogspot.com
.



 Διαφημιστείτε ΕΔΩ : Προβάλετε την επιχείρηση σας, στους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τηλ.6978276141

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου