Υλικά
-
1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
-
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
-
1 φλ. του καφέ χυμό πορτοκαλιού
-
4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
-
-
Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε λίγο όλα τα υλικά μαζί με το χέρι.
-
Στρώνουμε τα 3/4 περίπου της ζύμης σ'ένα λαδωμένο ταψί Νο 32 και απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα αφού την πατήσουμε μ'ένα πιρούνι να μαλακώσει λίγο.
-
Πλάθουμε την υπόλοιπη ζύμη σε μπαστούνια και τα τοποθετούμε σε καφασωτό σχήμα πάνω από τη μαρμελάδα BIOFLORINA .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου