14 Μαΐου 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠOΙΟ ΚΟΜΜΑ !!! (;)

 
Ο Δήμαρχος Πρεσπών ο οποίος ήταν παρόν στις δυο "φίεστες"  του Πρωθυπουργού  Α. Τσίπρα τόσο σε αυτήν της  υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών (ενώ μπορούσε την ημέρα αυτή ο δήμαρχος Πρεσπών Π.Πασχαλίδης  να "κλείσει" τον δήμο όπως έκανε άλλος δήμαρχος της Μακεδονίας. Όσο και στη φιέστα του Αγ. Αχιλείου δεν κάνει αναφορά στην ανακοίνωση του από την προσωπική του σελίδα στο facebook σε πιο κόμμα αναφέρεται -αποφεύγει να αναφέρει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο εκτός από την ανακοίνωση του χθες για τους υποψηφίους που στηρίζει...αναμεσα τους τον Π. Πασχαλίδη.
 ...Τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκαν τον δήμο Πρεσπών δυο υπουργοί η Ελευθερία Χατζηγεωργίου που τοποθετήθηκε υφυπουργός στη θέση της Νοτοπούλου , και της Παιδείας ο Σ.Γαμβρόγλου  (δι' ασήμαντον λόγον  - και με αφορμή   έργο διάνοιξης οδού προς τα Σκόπια, δρόμος ο οποίος  υπάρχει ίσως και  150 χρόνια τώρα , που  όπως "σχεδιάζει" η κυβέρνηση θα τελειώσει σε 3 χρόνια περίπου αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις και δεν ακυρωθεί από μια νέα κυβέρνηση πάντα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, όπως πιθανών  καινα ακυρωθεί  η μη συνταγματικά επιτρεπτή  συμφωνία  των Πρεσπών ) Ο Δήμαρχος Πρεσπών αναμένει εντός των ημερών και τρίτο Υπουργό.
Τρείς υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  σε διάστημα  δεκαπέντε  ημερών  επισκέπτονται τον δήμο των Πρεσπών μόλις δεκαπέντε ημέρες προ τον εκλογών και αυτό δεν αποτελεί στήριξη του Δημάρχου  Πρεσπών απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  και υποψηφίου για δεύτερη φορά του  Π. Πασχαλίδη ;;
 Δείτε ποιους στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα στο syriza.gr
Ακολουθεί η ανακοινώση του Παναγιώτη Πασχαλίδη
Σχετικά με την ανακοίνωση υποστήριξης κόμματος στο συνδυασμό μας και την υποψηφιότητά μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζήτησα και δεν επιθυμώ καμία κομματική στήριξη, ούτε καν από το κόμμα στο οποίο είμαι μέλος επί 40 χρόνια. Ο συνδυασμός μας δεν έχει ιδεολογική και πολιτική, πόσο μάλλον κομματική τοποθέτηση. Αντίθετα από τις κομματικές αντιπαραθέσεις επιδιώκει να ενώσει όλους του Πρεσπιώτες στην προσπάθειά μας για ευημερία στον πληγωμένο τόπο μας, γι’αυτό άλλωστε επιλέξαμε και αυτόν τον τίτλο «Όλοι μαζί για την Πρέσπα». Έτσι πολιτευτήκαμε πέντε χρόνια τώρα συνεργαζόμενοι με την εκάστοτε κυβέρνηση έτσι θα πορευτούμε και σε αυτές τις εκλογές αλλά και στην επόμενη θητεία.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
  Ποιός υποψήφιος Δήμαρχος είχε αυτήν την τύχη την καλή... να τον επισκεφτούν προεκλογικά τρεις υπουργοί ; Αυτά με...  ΣΥΡΙΖΑ γίνονται !!!
Ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης -Αναμένεται προεκλογικά  στο δήμο  Πρέσπων για.... εγκαίνεια εργου !!!
Οκτώ ημέρες πριν την ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου