23 Μαΐου 2019

O Μητσοτάκης πραγματοποίησε επισκεψη στην Φλώρινα

Φωτορεπορτάζ





Καταγραφη30



Ο πρόεδρος της ΝΔ που δήλωσε ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Μακεδόνες παρατήρησε πως παραδοσιακά η Μακεδονία βγάζει πρωθυπουργό...

Ανέλυσε το πρόγραμμα του κόμματος του για τη μείωση της φορολογίας και την τόνωση της ανάπτυξης σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του εγγυάται πως δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο και ότι θα προστατεύσει τους συνταξιούχους.

Απαντώντας στα συνθήματα «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη «Τώρα είναι η ωρα να στηρίξετε τη ΝΔ» είπε απευθυνόμενος στους νέους και τους κάλεσε να διαχωρίσουν τον στείρο εθνικισμό από τον πραγματικό πατριωτισμό.



Η πρώτη μου προτεραιότητα για τα νέα παιδιά, πολλές καλές νέες δουλειές. Και αυτό θα έρθει μέσα από εθνικές πολιτικές, μέσα από τη μείωση της φορολογίας. Θα μειώσουμε τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Θα εκπονήσουμε με τον επόμενο Περιφερειάρχη που θα είναι ο Γιώργος ο Κασαπίδης. τον ξέρω, τον εμπιστεύομαι, έχει σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία. Συμφωνούμε στην ανάγκη να σωθεί η ΔΕΗ. Θα στηρίξουμε και τη Φλώρινα, θα ολοκληρώσουμε τους οδικούς άξονες. Θα στηρίξουμε τους αγρότες μας, τον τουρισμό, τους ορεινούς όγκους.

Θα στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία. Δεν θέλουμε άλλο άνεργους πτυχιούχους αλλά πτυχιούχους που τα πτυχία τους θα έχουν πραγματική αξία. τα περιφερειακά πανεπιστήμια έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουν.Και βέβαια θα πετάξουμε τους μπαχαλάκηδες έξω από τα πανεπιστήμια.

Έχουμε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο με παλιά στελέχη αλλά και πολλά νέα από την κοινωνία των πολιτών. Συμβολίζει ότι η ΝΔ δεν είναι απλά ενωμένη αλλά ανανεωμένη και θα πάει στην Ευρωπη θα δώσει μάχες για τα ελληνικα συμφέροντα.





fl5
fl4





fl0
fl3





fl2
Φωτογραφίες: ΕΡΤ
FTEROGRAFOS -fyllokaiftero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου