15 Ιουνίου 2019

Φλώρινα: Η φτώχεια την ανάγκασε; ... πιθανότατα, μαζί με τον γιο της να κλέβει προϊόντα από σούπερ μάρκετ





superklopi

Οι υπάλληλοι που διαπίστωσαν ότι έλειπαν  εμπορεύματα, παρέδωσαν το οπτικό υλικό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας 

 Μια 42χρονη Έλληνίδα, η οποία έπαιρνετον γιό της  μαζί της σε ένα σούπερ μάρκετ στην Φλώρινα "για να ψωνίσουν", αλλά έκρυβαν και οι δυο κάτω από τα ρούχα τους διάφορα προϊόντα με τρόφιμα που έκλεβαν από τα ράφια! 
Δεν υπολόγισαν, όμως, τις κάμερες του καταστήματος.

Οι υπάλληλοι που διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά τα εμπορεύματα, παρέδωσαν το οπτικό υλικό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εκείνοι ταυτοποίησαν άμεσα τους δράστες που συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία τους όπου βρέθηκε μια κλεμμένη συσκευασία τροφίμου η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος. 
Μητέρα και γιος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Δεν έγινε γνωστός ο βαθύτερος  λόγος της κλοπής, ....μιας συσκευασίας τροφίμου που βρέθηκε από την ασφάλεια αν είναι η φτώχεια από την  έντονη ακραία φτωχοποίηση του  ελληνικού λαού,  είναι βέβαιο ο,τι η συληφθίσα κυρία με τον γιό της δεν είναι μέσα στο ποσοστό των κατοίκων  του 87% των δημοσίων υπαλλήλων που έχει η πόλης της Φλώρινας,  και σύγουρα δεν είναι Ρομά που έχουν στα χέρια τους  δωρεάν κρατική κάρτα αγοράς τροφίμων. Οπως την φωτογραφία  που ακολουθεί, και αποτελεί πραγματική φωτογραφία Τσιγκάνου της Φλώρινας ο οποίος ψωνίζει με την σύζυγο του σε γνωστό σούπερ μάρκετ της Φλώρινας και χαιρετά τον Α.Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου