Υλικά 
1 κουτί ζελέ, π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
300 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε) - εναλλακτικά παραδοσιακή μαρμελάδα
400 γρ.
γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα
Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν).

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί).
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.
Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια.
Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.