04 Ιουλίου 2019

Αποχωρεί ο Δίτσιος από την Καστοριά

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Καστοριά μιας και από εκεί που γίνονταν όνειρα για Basket League, όλα δείχνουν… ναυάγιο και στην Α2.

Αποχωρεί ο Δίτσιος από την Καστοριά
Η Καστοριά ήταν μία από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν, τόσο με τη δουλειά που γινόταν σε όλα τα κλιμάκια της ομάδας και τον επαγγελματικό χαρακτήρα που υπήρχε, όσο και με την αγωνιστική παρουσία, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στους τελικούς των Playoffs κόντρα στον Ηρακλή.

Η 3η θέση φαινόταν πως θα είναι και το «κλειδί» για την άνοδο των «γουναράδων» στην Basket League μετά και τις ανακατατάξεις, τις αγοραπωλησίες των ΑΦΜ και των όσων έχουν λάβει χώρα. Παρόλα αυτά στην Καστοριά τα πράγματα άλλαξαν. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ναούμ Δίτσιος, επέστρεψε από την Αμερική, όμως οι ειδήσεις που έφερε στο ΔΣ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες πλέον για την Καστοριά είναι όχι μόνο να μην αγωνιστεί στην Basket League, αλλά να αποσυρθεί και από την Α2. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην στους «γουναράδες» και για το σκοπό αυτό θα δοθεί συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, προκειμένου να γίνουν όλα γνωστά αναφορικά με τις αποφάσεις της διοίκησης και κυρίως αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου, το οποίο τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει κάτι παραπάνω από θολό.




Πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου