Υλικά
-
500 ml φυτική κρέμα
-
1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
-
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
-
1 σφηνάκι κονιάκ
-
3 πακέτα μπισκότα
-
Παραδοσιακή μαρμελάδα φράουλα "Bioflorina"
Εκτέλεση
-
Χτυπάμε τη φυτική κρέμα με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
-
Προσθέτουμε το γιαούρτι και το κονιάκ συνεχίζοντας το χτύπημα!
-
Στρώνουμε σε ένα δίσκο 30 x 20 εκ. λίγη από τη σαντιγί για να είναι σταθερά τα μπισκότα. Φτιάχνουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση σαντιγί εναλλάξ μέχρι να γίνουν 3 στρώσεις μπισκότο, τελειώνοντας με την κρέμα. Πασπατεύουμε με την κρέμα και στα πλαϊνά του γλυκού.
-
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να μαλακώσουν τα μπισκότα.
-
Σερβίρουμε το κομμάτι γλυκού περιχύνοντάς το με μαρμελάδα φράουλα ή οποιαδήποτε άλλη της αρεσκείας μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου